Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban esküszünk párommal, ketten intéznénk mindent, de az anyósom mindenbe bele akar szólni. Például menyasszonyi ruhával kapcsolatba. Meg egyszer összevesztünk párommal erre azt mondta neki h bontsa fel az eljegyzést. Mit lehet tenni?
Eddig milyen kapcsolatod volt az anyósoddal, hogyan oldottátok meg a konfliktusokat?
Egyébként kompromisszumnak hívják a megoldást. Én biztosan elhívnám párom anyját a ruhapróbára. Ha profi fotós a tesó, akkor miért ne lehetne ő az. Ha nem profi fotós, és ti béreltek profi fotóst, akkor megvan a válasz az anyósodnak.
Lehetne kompromisszum a vendégeket tekintve is, hívjátok el a legjobb barátnőjét, ő úgyis valószínűleg ismeri a párodat.
És én elmentem volna az ismerőséhez is, lehet, hogy tényleg kaptál volna nagy kedvezményt a ruhára.
Nem kell mindent támadásnak venni az anyósok részéről sem.
Ne add fel az elhatározásaidat!
Csak így tovább! Maradj a sarkadon állva! :)
És készülj fel, h ha gyerekeitek lesznek IS lesznek próblémák
Jaaa, hogy ti fizettek mindent????? Nem szolhat bele!!!! SEMMIBE! Azt hivtok meg, akit akartok, hiszen ti fizetitek a vacsorajat. A ruhaban te leszel, konyorgom, miert ne donthetned el TE, h melyikben.
Szerintem a volegenyednek kell beszelni vele, hiszen az o anyja. Mivel ti fizettek mindent, ezert ti szerveztek mindent. Ennyi.
Jól kifogtad az öregasszonyt.
Készülj fel, hogy kemény évtizedeid lesznek a férjed mellett, hacsak nem tűntök el jó messzire úgy, hogy havonta vagy kéthavonta egyszer látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!