Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?
Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.
Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.
egy család egyben ad...
igaz az enyém adott, de ne vártam el, viszont mivel a tanúm is ő volt, úgy érezte,hogy adna...
névnapra szülinapra ő sem szokott, karácsonyra viszont mindig kitesz magáért(egyidős a tesóddal, és a keresete is annyi)
Gáz. Önző ember - mert ennek nevelték a szüleid.
Egyszerű: ha nem ad neked semmit, te se adj neki semmit. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten is.
Hogy lehet valaki ennyire nyámnyila?
De most komolyan... lemondta a nevedben, hogy felkérted a barátnődet és te a nászajándék hiányán vagy kiakadva? Ezekután hogy vagy képes tanúdként hívni őt? Megmondtam volna neki, hogy felejtse el, és felkérem újra a barátnőmet.
Eszem megáll..te meg a nászajándékon vagy kibukva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!