Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?
Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.
Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.
Aha...látom már. MInt ahogy gondoltam is: a szülkeid felől fúj a szél.
Akkor mondok valamit: a rossz testvér soha nem ér annyit, mint egy jó barát. Márpedig egy önző ember nem jó testvér, egy önző szülő pedig nem jó szülő.
Már ne vedd sértésnek, de ilyen gyámoltalan vagy, ennyire gyerekes a gondolkodásod, és az esküvődre készülsz?
Hát én a helyedben úgy kormányoztam volna orrba az öcsémet efféle sms-magánakció után, hogy a fal adja neki a másikat, és az lenne a minimum, hogy a házasságkötő terem közelébe se jöhet az esküvőm napján.
Nem tudom, hány éves vagy, de csak papíron felnőtt, az kétségtelen...
Én a családomtól eleve nem várnék el nászajándékot, nyilván egyébként is sokat segítenének.
Ha meg ilyen rosszban vagytok, akkor pláne nem fura, hogy nem ad külön ajándékot.
17-es
A te elméleted kissé fura.Ha a kérdező 18 évesen házasodik akkor,hogy lehet az öccse 22 éves?
#17 Degenerált?
Az nem tűnt fel, hogy az öccséről beszél és nem a bátyjáról? Meg hogy majd 20 éve panaszkodik a barátnőnek?
Hol lenne már a kérdező 18 éves?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!