Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú és a lány szüleinek felesbe kell állni az esküvőt?
Leendő anyósómék és a szüleim régi módiak,ők akarják fizetni az esküvőnket. De azon megy a probléma h szüleim nem akarják felesbe fizetni hanem a meghivottak arányába. Mig vőlegényem rokonsága+barátok kb 70-80 fő,az enyém barátokkal együtt kb 40.
Most akkor mi legyen? Párom a szülei pártján áll,én meg az én szüleimén.
szerintem fizessétek magatoknak. komolyan nem értem, hogy ehhez hogyan van arcuk egyeseknek... egy öncélú bulit a szülőkkel finanszíroztatni?
mennyibe kerülne amúgy? ennyi vendégnél 1 milla alatt nem állnak meg a költségek. gondolkodtatok már azon, h ezért a pénzért mennyit kell gürizni?
Közös életetek kezdetén szerintem már nem a legjobb külön kezelni a családot. Meghívottak arányában fizetitek az esküvőt akkor a nászajándék is a meghívottak arányában oszlik szét köztettek?
Szüleidnek egyáltalán nincs igaza. Vagy fizessék a felét vagy rendezzetek kis esküvőt amit ti ketten is kitudtok fizetni.
Én meglátásom szerint úgy lenne a jó, hogy mindenki a saját részét fizetné. Vagy is a párod meghívottait a Ti esetetekben az ő szülei és így tovább.
Nálunk úgymond felesben volt minden, de voltak dolgok amiket mi a párommal fizettünk, zenekar, meghívó stb.
Szerintem meg nem a szülőknek kéne fizetni az esküvőt, hanem a házasulandó párnak... ne játszatok már felnőttet, ha még annyira se vagytok azok, hogy kifizessétek a saját esküvőtöket...
Nincs olyan hogy ők akarják. Csak annyi hogy nektek ez így marha kényelmes...és hagyjátok.
Egyébként annak arányában kellene fizetni,hogy melyik oldalon van több meghívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!