Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit illik vinni a párom...

Mit illik vinni a párom szüleinek? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
40-es házaspár,plusz egy 19 éves öcs.
2010. jan. 21. 13:44
1 2
 1/11 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Am szerintem valami olyat amit mind2en fel tudnak használni, pl. étkészlet... én is hasonlót ajándékoztam (18/L).
2010. jan. 21. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
én az apának pezsgőt vittem, a feleségnek pedig szebb csomagolású csokit[mozart,after eight, cherry queen, akármi] a 19 éves öccsnek meg ugyszint csokit vennék
2010. jan. 21. 13:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Most leszek bemutatva nekik először :)
2010. jan. 21. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem erre az alkalomra semmit ne vigyél. Ilyenkor nincs rá szükség. Visszájára is elsülhet. Pl. gondolhatják, hogy nyomulsz.

Pl. zavarba jöhetnek a nem várt ajándékok láttán.

Ha nagyon-nagyon akarsz az anyának EGY szál egyszerű, de kedves virág.

Hidd el, ez nem skótság.

2010. jan. 21. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem se vigyél semmit, ha csak nem egy vacsora keretében leszel bemutatva, akkor 1 szál virág, 1üveg bor/pezsgő és 1 tábla csoki.
2010. jan. 21. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ha lány vagy, első meg a sokadik alkalomra sem kell vinned semmit. Ha hosszabb ideje vagytok együtt majd, esetleg szülinapra, karácsonyra stb. A fiúk első bemutatkozáskor szoktak (bár már ez sem "divat") 1-2 szál virágot vinni a lány anyukájának.
2010. jan. 21. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se semmit. De ha szégyeled akkor esetleg egy finom üveg bort.Az öcsinek meg végképp nem kell.Majd lesz alkalmad máskor
2010. jan. 21. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vacsora keretében leszek bemutatva,hanem egész hévégére megyünk hozzájuk,mivel elég messze laknak és párom hozott mindenkinek "üdvözlő ajándékot".
2010. jan. 21. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
mekkora baromság ez az üdvözlő ajándék... az én szüleim ilyet biztos nem várnának el, szerintem még hülyén is jönne ki.
2010. jan. 21. 14:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem a parom nem "ünnepélyes keretek között" muatott be a szüleinek, anyukajaval egy osszejovetelen talalkoztam először, az apukajaval pedig mar nem is tudom...utana mikor először voltam naluk nem vittem semmit, de jól is tettem, rosszul is lett volna az anyukaja ha viszek valamit... még karácsonykor sem várják el az ajándékot, sőt akkor is hangsúlyozzák, hogy nem kellett volna, meg ilyenek. Szerintem ne vigyél semmit, max egy tal sutit, kulonben olyan mintha nyomulni akarnál. nem e szerint fognak megitelni a szülők, az biztos. én 2.5 éve vagyok a párommal, és a szülei nagyon kedvelnek, pedig soha nem vittem nekik ajándékot, csak néha néha egy apro figyelmességet...
2010. jan. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!