Mit illik vinni a párom szüleinek? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
40-es házaspár,plusz egy 19 éves öcs.2010. jan. 21. 13:44
11/11 anonim válasza:
Jah akkor tényleg ne vigyél sokat, max 1 üveg pezsgő vagy jobb minőségű bor ha szeretik, vagy 1 tál süti. Nem kell az egész családnak bevásárolni külön-külön, az már nekik lesz zavaró... Olyat vegyél, ami mindenkinek jó, nem személyre szabott (de sztem nem várják el, nálam is mindig hangsúlyozták h ne vegyek semmit még karácsonyra se, meg ha apróságot viszek figyelmességből, akkoris az jön h nem kellett volna, pedig ők is tudják h nem állok rosszul anyagilag, sőt... bár persze ez nem azon múlik. Am az első válaszoló voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!