Ha egy 15 éves fiú egy lány miatt költözik az ország másik felébe, mit mondjon a szüleinek indokként? Az igazat nem lehet :D
Ha az én 15 éves fiam állna elő ezzel az ötlettel, nem sokat gondolkodnék... :-P
Egy 15 éves fiúnak a szüleinél van a helye, iskolába kell járnia, semmiféle indokkal nem költözhet el, ha a szülei megfelelően ellátják!
Neked 15 éves korodban a tanuláson járjon az eszed, ne csajok után futkározz!
Amúgy csajok mindenütt vannak, az ország másik felében sem laknak szebbek/jobbak, mint máshol. Nézz körül a te sulidban, ott is számtalan szebbnél szebb csaj van, lehet még normálisabbak is, mint aki miatt most felrúgnád az egész életedet! :]
Már 3 éve azt csináljuk, amit az első válaszoló írt, azért lenne jó, ha idejöhetne...
Légyszi a kérdésre válaszoljatok -_-
Ha fontos a kérdés szempontjából, én a történet lány szereplője vagyok...
inden hétvégén ennyit utazni---> rengeteg idő +pénz
vagy akkor azt nem lehetne, hogy hétvégén nálatok lakna?
Mindent végiggondoltunk és megbeszéltük, nem én erőltettem.
Igen, találkoztunk már, nem is egyszer.
Miért nem TE költözöl el az ország másik felébe, a fiúhoz, ha ENNYIRE odavagy érte?!... 8-o
Te is lakhatsz kollégiumban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!