Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 15 éves fiú egy lány...

Ha egy 15 éves fiú egy lány miatt költözik az ország másik felébe, mit mondjon a szüleinek indokként? Az igazat nem lehet :D

Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami hihető és jó is :D
2009. szept. 6. 17:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lakhatna nálunk hétvégén...
2009. szept. 6. 17:44
 12/25 anonim válasza:
57%
Mit vársz, mit válaszoljanak neked? Persze, mondd csak a szüleidnek, hogy szeretnél egy kicsit távol lenni a megszokott környezettől?! Ez hülyeség. Fogjátok fel!
2009. szept. 6. 17:46
 13/25 A kérdező kommentje:

Mindennek megvan az oka, nem fogom nektek leírni az egész életemet. Nem tudom, miért nem vagytok képesek a kérdésre válaszolni, ha az nem megy akkor nem kell írni.

Szóval nem kell több válasz...

2009. szept. 6. 18:01
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Agyament már maga az ötlet is!... Fogd fel!

Nem fogtok tudni semmit kitalálni, amit a szülők bevennének, miért kellene a fiúknak az ország másik végében iskolába járnia, amikor a lakóhelyén is megfelelő iskolák vannak!

Ha tényleg IGAZÁN szeretnéd a fiút, akkor nem vennéd rá arra, hogy elköltözzön az ország másik felébe, járjon egy másik iskolába és lakjon egy kollégiumban MIATTAD!

Ez óriási önzésre vall!

Te miért nem rúgod fel az egész életedet miatta?!

2009. szept. 6. 18:13
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Ne legyél ennyire önző, kiassszony! Tudom, most a szerelem tűnik fontosabbnak, pedig még évekig az iskola az. Fiatalkorúak vagytok, egyedül nem dönthettek. Van MSN, vannak iskolai szünetek, ünnepek, találkozhattok akkor.
2009. szept. 6. 18:17
 16/25 anonim válasza:
71%
Mondhat akármit normális szülőkkel úgysem lesz ebből semmi.
2009. szept. 6. 18:36
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Miért jár ide ennyi rosszindulatú ember? Feltett egy kérdést és már mindenki azt képzeli, hogy van joga a saját magánéletében turkálni és a fantáziájából köréépített tényekből következtetést levonni... az hagy legyen az én gondom, hogy a többit hogy oldom meg, és ha nem haragszik a kedves publikum, azt is megtartanám magamnak, hogy hogyan jutottam odáig, hogy kollégiumba megyek (igen, ugyanis látván a sok retardált "jóakarót", regisztráltam, hogy leírhassam a véleményem). Ezek után ha valaki hajlandó a kérdésre válaszolni és nem oltogatni, annak csókszi.

bye

2009. szept. 6. 18:58
 18/25 anonim ***** válasza:
62%

Normális indokot nem fogsz találni, ha a szüleidet érdekli kicsit is mi van veled akkor nem fog elengedni az ország másik végébe bármit is mondasz. Ha meg nem törődnek veled tök mindegy mit mondasz, mondhatod hogy ott találtál sulit ami tetszik, vagy hogy szeretnél kicsit belekóstolni az életbe. Vagy akár az igazat is mondhatod.

Gyerekszerelem... valóban hülyeség csupán emiatt elköltözni. Persze ezt is csak akkor érted meg mikor már késő lesz.

2009. szept. 6. 19:18
 19/25 anonim válasza:
51%
Szerintem se kell ide sok rosszindulatú ember! Nem a ti gyerekeitek ne szóljatok bele! De ha az én véleményemre kiváncsi vagy akkor itt az igazság a megoldás! Bár .... van pár dolog mondjuk az iskolában mindenki utálja vagy elege van a tanáraiból vagy nem tud ott kibontakozni! Az ember fantáziája hatalmas ! És gondoljatok bele milyen jó az igaz szerelem! Én drukkolok nektek hogy sikerüljön!!!
2009. szept. 6. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

Igaza van a kérdezőnek, mert senki nem írt egy értelmes választ a kérdésre, csak kifogásokat! Nem erről szól ez az oldal, ha valami mondani valótok van akkor tartsátok meg magatoknak! Nem csoda hogy nem kért több választ a kérdező!

Szóval, vagy nyomjátok az értelmes válaszokat, vagy kuss!

Lehet lepontozni! Úgysem érdekel!

2009. szept. 6. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!