Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 15 éves fiú egy lány...

Ha egy 15 éves fiú egy lány miatt költözik az ország másik felébe, mit mondjon a szüleinek indokként? Az igazat nem lehet :D

Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami hihető és jó is :D
2009. szept. 6. 17:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

ha rosszak a családi körülmények, akkor csakis egy jó suli miatt engednének el, ami nagyon fontos neked!

de csak egy szerelem miatt hülyeség, gondolkozz már, 15 éves vagy. esetleg a barátnőd költözzön kollégiumba, nem?

2009. szept. 6. 21:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi : )
2009. szept. 7. 15:49
 23/25 anonim ***** válasza:
21%
15 évesen még az ember nem hisz senkinek és azt hiszi ő egyszerre megtalálta az igazit. Nincsenek barátaid akiket szeretsz, vagy családod? Barűtnőd még lesz millió.
2009. szept. 8. 12:54
 24/25 anonim válasza:
38%
Én ismerek olyat, aki Pestről Vesztprémbe ment pont ezért. Szerintem igaza van. Mert szerelmes... Mond meg a barátodnak, hogy nézzen ki valami jobb iskolát ott. Anélkül mondjuk nehéz lesz elmennie, hogy ne beszélte volna meg az egész dolgot a szüleivel. Sok szerencsét!
2009. szept. 10. 16:58
 25/25 anonim válasza:
Én nem szeretnék goromba lenni azokkal akik ezt ellenzik! Nem is leszek! Nos szentem hagyd a francba a csávót! biztos egy köcsög! Jól megkúr aztán el is megy!
2009. dec. 24. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!