Annyi kárba veszett idő, vagy mégsem? Nem tudom, egy lány, 22, fél ország távolság, és én, 18. és a net..ő volt a közvetítőkapocs. ez a lány, úgy éreztem jóbarátom volt.Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Szia!
Szerintem mindenféleképp kérdezd meg tőle, hogy miért viselkedik így veled, miért nem érdekled már őt!
Egy embert nem lehet csak így hirtelen semmibe venni.
Vagy annyira elvakított a szerelem(?), hogy nem láttad, ki is ez az ember valójában? Lehet, hogy félreismerted.
Állítsd konkrét kérdések elé, és meglátod mi lesz, de ne hagyd, hogy elterelje a szót és ennyivel lerázzon, hogy "ez van."
Sok sikert!
Lehet a mostani barátja féltékeny,ha depressziós akkor mélyponton is lehet,esetleg "soknak "érez,legtisztább ha rákérdezel.Ha tényleg fontos Neked vonulj vissza kicsit,persze nem kell elfelejteni,egy -egy e-mail menjen névnapkor,szülinapkor stb.A barátjának is küldhetsz,így látja nem vagy vetélytárs,4 év bizony nem sok.Gondolj bele,30éves leszel,ő 34.Nekem volt 3 évvel fiatalabb barátom és "komoly kapcsolat volt.
Fontosak az ilyen lelki kapcsolatok,majd erre ő is rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!