Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az esküvői kiadásokat a lány szüleinek szokás fedezni?
Párom így hallotta. Amúgy ő a férfi, naná. :) Nálunk még nem aktuális a kérdés, csak egy ismerős kapcsán említette, ahol valóban a lány szüleinél volt a lagzi és ők is szerveztek mindent.
Amúgy páromnak van nővére, de annak az esküvőjén még csak ott sem voltak a szülők, nemhogy ők fizettek volna bármit is...
Szia!
Elméletileg igen, régen a lányos ház állt mindent.(vidéken esetleg még tartja magát a szokás) DE! Mostmár máshogy is lehet mi pl. közösen rendeztük, a fele -fele arányban.
Hát én nem tudok róla, lehet, hogy így volt régen...
Szerintem ez KÖZÖS kiadás, mert a KÖZÖS életetekre készültök. Majd akkor is ezt fogja mondani, mikor összeházasodtok? Szívem a tejet Te fizeted, mert azt Te iszod... Hát, érdekes gondolkodása van a párodnak.
Mi közösen álltuk az esküvő költségeit (talán férjem családja kicsivel többet tett bele, de mindkét család segített), de a költségek részét MI álltuk, a saját fizetésünkből spóroltuk KÖZÖSEN.
Én a sajátomat úgy akarom, hogy mi magunk fizetjük. Biztos, hogy a szüleimnek módjában lenne hozzájárulni, de én nem várhatok el tőlük ilyet, tartunk akkorát, amekkorát mi saját erőnkből tudunk, ha kicsit, akkor kicsit. :)
A szülők felesben úgysem működne, párom szüleit ismerve.
Mi magunknak fogjuk állni.
De azt még nem tudjuk pontosan, hogy hogyan. Mert a mi rokonságunkból több ember lesz meghíva, mint az övéből(ő döntése) de lehet, hogy felesbe megy. De lehet, hogy úgy, hogy én fizetem a többet az esküvőn ő meg állja a nászutat.
De ezt majd kiderül:) De mindenképpen úgy oldjuk meg, hogy a szülőknek ne kelljen pénzt adniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!