Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány- és legénybucsura vagyunk hivatalosak, és még soha nem voltunk ilyenen. Mi ilyenkor a szokás?
Figyelt kérdés
Illik valamit vinni,vagy hogy megy ez iylenkor?az ismerősi körömbe nem volt még ilyen,igy nem tudtam senkitől segitséget kérni ezzel kapcsolatbab.
Előre is köszönöm a segitségeteket!
2009. júl. 5. 21:14
1/3 anonim válasza:
Valami piát elég vinni szerintem, meg esetleg valami mókás elő-nászajándékot. Pl. figurás óvszer, ostor...stb.
2/3 anonim válasza:
Nálunk úgy lesz most nem sokára, hogy a barátnőim közül ketten elkezdik szervezni, felhívják a többi csajt, aki meg van hívva, és elmondják, hogy miben kellene segíteni. Kitalálnak játékokat, feladatokat (sok van fent a neten), amit meg kell majd csinálni. Fiúknál ugyanígy. A költségeket ilyenkor a barátok szokták állni, mondjuk nálunk én veszek egy jó pár üveg piát,hogy ne mindent nekik kelljen. Nekem már a legjobb barátnőm elkérte az összes csaj számát, és majd intézni. Mondta, hogy én ebbe ne is nagyon szóljak bele!:) Vinnetek meg azt kell, amit a szervező mondd. Főleg szerintem innivalót. Nálunk kaja nem is lesz, csak vmi sós süti. Ha tudod, hogy ki szervezi, esetleg keresd fel te, és kérdezz rá, hogy miben tudsz segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. júl. 6. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!