Olvastam egy ujságban, hogy egy tizenéves lány nem mondta meg szüleinek, hogy terhes és csak akkor vették észre amikor megindult a szülés. Ilyen lehetséges?
Nalunk a kozepiskolaban volt egy masik osztalyban egy vegzos lany, aki vegig jart suliba, senki nem tudott rola, hogy terhes, es az anyukaja jott az erettsegire reggel, es mondta, hogy a lanya nem jon erettsegizni, mert babat szult!!!!
Mindenki errol beszelt, es valos, es egyszeruen hihetetlen. Es en is gondolkodtam, hogy melyik lehet az a lany, es tenyleg lattam meg a suliban szules elotti heten, de elszoritotta a babat, ezt mondtak. Teljesen egeszseges a baba, es o is.
Ugyhogy akkor amit az ujsagban irtak, az is valos!
Nekem is így járt az osztálytársam középiskolában :)
7hónapos terhesen szekrényt ugrott tesi órán.
Már mindenki kérdezgette hogy nem tán terhes, de tagadott nagyon. Az osztályfőnök behívatta az anyukáját, azt mondta az anyja, hogy azért ilyen a kislány mert olyan kis ducika lesz mint Ő . :))))
Decemberben kiderült, Január elején megszült:)
Ja, és a kedves apuka sem tudott semmit, gondolhatjátok, milyen amikor egyszer csak csöngetnek a kapun, és azzal a hírrel tér vissza a házba a "nagy" fiú hogy apa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!