Szerintetek kit illik előbb bemutatni: a fiút a lány szüleinek, vagy a lányt a fiú szüleinek? Nálatok hogy volt?
Szerintem ez teljesen helyzet függő pl ha a fiú megy a lányért mozi előtt akkor csak azért ne mutassa be, mert előtte a fiúnak kellene őt?
Ahogy jön.
Szerintem teljesen mindegy, nem hiszem, hogy manapság vannak ilyen illemszabályok. Nálunk én mutattam be először a szüleimnek (kb. 1 hét után), de következő hétvégén én is mentem hozzájuk.
29/L
Ahogy esik,úgy puffan :-)
A Párom a Mamájával élt együtt,amikor össze jöttünk egy buli után... Így először én találkoztam a Mamájával,utána hazavitt (40 km volt köztünk),találkozott az én családommal,majd pár hét múlva én az Ő anyukájával,nevelőapjával,féltestvéreivel. (70 km-re laknak innen),majd már az első gyermekünket vártuk,amikor az Apjának is bemutatott (80 km-re lakott,a kapcsolatot nem igazán tartották).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!