Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
Ceremónia elött vagy után?Csak polgári lesz,fotózásnál meg nem lesznek műtermi képek csak szabadtéri.Én ugy gondoltam hogy cremónia után lenne,és utána a buli helyszinére már mehetnénk is.Kinél hogyan volt,és miért igy csinálta?Érveket és ellenérveket is várok!
2013. nov. 23. 09:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk utána lesz, meghozzá pár nappal utana :) mivel ragaszkodunk ahhoz hogy a párom csak a templomban lasson meg eloszor, ezert elotte semmiképp nem akarjuk! ceremonia utan sem szeretnenk, mivel nem akarjuk a nasznepet magara hagyni, es ugye 30 perc nem eleg a jo fenykepekhez, meg az idojaras is kétes... ezert ugy dontottunk eskuvo utan pár nappal ujra magunkra oltjuk a ruhainkat es szep idoben elmegyunk egy par oras fotozasra, ami nyugis lesz , ezert garantaltak a csodas kepek!!:)
2013. nov. 23. 13:22
 22/27 A kérdező kommentje:
Utolso:csak kérdezném-akkor ujra fodrász,sminkes,stb?
2013. nov. 23. 13:23
 23/27 anonim ***** válasza:
Pontosan, minden ujra :) felénk ez most felkapott, és a fotosunk is ezt ajanlotta azt mondta iden is mar tobben valasztottak ezt a modszert, es a kepeken is meglatszik az eredmeny... magamat ismerven ha aznap lenne, mindenre ramondanam hogy jo, csak menjunk mar vissza a nasznephez, igy viszont tenyleg az idojaras is nekunk fog kedvezni, nem a legnagyobb hosegben kell menni, megvarhatjuk mig kicsit lehul a levego, a fotozas bele fog nyulni a naplementebe, igy tenyleg arra szamitok h csodas kepeket fogunk majd kezhez kapni :)
2013. nov. 23. 13:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Láthatjuk, az ország egyik felében így, a másikban úgy, nincs egyöntetű vélemény. Szerintem így is jó, meg amúgy is jó.

De úgy látászik, valaki meg van arról győződve, hogy kizárólag az a helyes, amit ő annak vél, ezért az ellentétes véleményen levőket zsinórban pontozza lefelé!

Szerintetek az ilyen ember normális????????????????????

2013. nov. 23. 14:11
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontoz lefelé,én csak zöldet adok,hisz véleményekre voltam kiváncsi,és azt meg is kaptam 100%ban!!
2013. nov. 23. 15:49
 26/27 anonim ***** válasza:

igy van, ahany haz annyi szokas... eloszor paromnak sem volt inyere az h az eskuvot koveto napokban legyen a fotozas, azt gondolta nem lesz meg a hangulata... de aztan sikerult meggyoznom h par nappal az eskuvo utan boldogabbak leszunk mint valaha :)

ui: en nem adok piros kezecskét! mindenkinek mas a jo!!:)

2013. nov. 23. 17:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekünk előtte volt. Ami visszatartana attól,hogy utána legyen,hogy két óra alatt (nálunk annyi volt a fotózás) unatkoznának a vendégek! Azért a ceremónia után már mindenki menne, inna, enne!
2013. nov. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!