Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
Ceremónia elött vagy után?Csak polgári lesz,fotózásnál meg nem lesznek műtermi képek csak szabadtéri.Én ugy gondoltam hogy cremónia után lenne,és utána a buli helyszinére már mehetnénk is.Kinél hogyan volt,és miért igy csinálta?Érveket és ellenérveket is várok!
2013. nov. 23. 09:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%

Előtt. Utána, már összegubancolódik a hajad. Elmosódhat a sminket, felszaladhat a harisnyád.

Másrészt ne kell az egész násznépnek arra várnia, hogy ti fotózkodtok, hanem mehettek együtt a buli helyszínére. Vagy mire gondoltál mit csinálnak addig a többiek? Azért ez nem 2 perc.

2013. nov. 23. 10:09
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Felénk itt kivétel nélkül a házasságkötés után történik a fényképezkedés. Nem is tudok olyanról, akinek házasságkötés előtt lett volna.

Nekünk úgy volt, hogy megtörtént a házasságkötés, aztán elmentünk a terembe, ahol a lagzi volt tartva, ott köszöntve lett a násznép, fogadtuk a gratulációkat, aztán megnyitottuk a táncot, majd pedig mikor már a többiek is táncolni kezdtek, akkor mentünk el fényképezkedni egy parkba. Aztán visszamentünk és bekapcsolódtunk a buliba.

Amúgy én azt gondolom, hogy házasságkötés előtt közvetlenül látja ugye először a vőlegény a menyasszonyt, előtte nem, akkor mikor szúrná be az ember a fényképezkedést. Vőlegény, menyasszony gyorsan elmenne fényképezkedni, aztán meg lenne a kikérés vagy éppen a házasságkötő terembe való menés? Szerintem ez így hülyeség lenne.

Ha összeházasodtak, akkor utána szokott lenni a fényképezkedés.

2013. nov. 23. 10:10
 3/27 anonim ***** válasza:
51%

Most hallok először ilyet, hogy a házasságkötés után van a fotózás.

Nálunk mindig előtte, igaza van az első válaszolónak, történhet egy csomó "baleset", mire kezdődik a fényképezés. Ráadásul minimum két óráig tart, ezalatt a násznép unatkozik a menyasszony és vőlegény nélkül, leül a hangulat.

2013. nov. 23. 10:14
 4/27 A kérdező kommentje:

Felén is utána van,de kiváncsi vagyok a véleményekre.tesoméknál is utána volt,igaz az étterem parkjában,ami csodaszép,igy szinte ott voltak a vacsora helyszinén.Addig szép kényelmesen megérkezett mindenki,aztán kezdődött a köszöntés,vacsora,stb.Túl sok beállított képet nem szeretnénk,inkább a jól elkapott pillanatképeket részesitjük előnyben.

Meg felénk is az a szokás hogy az esküvőn látja először a menyasszopnyt a vőlegény.

2013. nov. 23. 10:18
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Nos, én akárhány esküvőn voltam, mindig előtte történt a fotózkodás, pont a balesetek elkerülése miatt, meg hogy ne kelljen már 2-3 órát várnia a násznépnek emiatt. Persze, itt nem divat a kikérés vagy ilyesmi...
2013. nov. 23. 10:24
 6/27 anonim ***** válasza:
37%

Hiába nem szeretnétek túl sok beállított képet, a fotózás mindenképpen hosszú, nem sikerül elsőre minden kép tökéletesre.

Ha az esküvő helyszínén készülnek a fényképek, akkor persze egy csomó időt megspóroltok.

A mi esküvőnkön az összes barátunk jelen volt a fényképezésnél, rengeteg csoportkép lett, aztán persze kettőnkről is.

Ma már szerintem idejétmúlt, és kicsit nevetséges, hogy a ceremónián pillantja meg a menyasszony a vőlegényt, hiszen mi például együtt is éltünk előtte.

2013. nov. 23. 10:29
 7/27 A kérdező kommentje:
Mi is együtt élünk,de abban a ruhában nem szeretném ha elötte látna...
2013. nov. 23. 10:30
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

Persze, mindenki maga dönti ezt el, és nem is leszólni szerettem volna azt aki azt akarja, hogy a vőlegénye ott lássa meg először menyasszonyi ruhában.

De nekem ez már nem volt fontos, meg egy csomó mindent elhagytunk, mert négy öt év együttélés után vicces lett volna, ha kikér az apukámtól. :)

Ha nem túl sok beállított fotót akartok, akkor szerintem belefér, hogy a ceremónia után eltűnjetek kicsit. De akkor szerintem gondoskodjatok róla, hogy a násznép jól érezze magát addig.

2013. nov. 23. 10:34
 9/27 anonim ***** válasza:
43%

Előtt..

El sem tudom képzelni,mhogy a szertartás után hogy lett volna idegzetem végigcsinlni a fotózást.

Addigra annyira elkap az ékszíj...

Idő sincs..

Mi delelőtt hagytunk 3 órát erre, így össze tudtunk hangolódni a fotóssal...stb

De ha a szertartás után lett volna, akkor azon járt volna az agyam, hogy mi van a vendégekkel, mit csinálnak..atbatb..

Ráadásula. Fotózást a szertartás helyszínétől 20 km-re ejtettük meg.

Eddig csak összecsapott kapkodott fotőkkal találkoztam ha a cemónia utánra tették.

2013. nov. 23. 10:40
 10/27 A kérdező kommentje:

Mindenképp megoldjuk hogy a násznép ne "unatkozzon" Én csak ehhez az egy "hagyományhoz" ragaszkodom,semmi egyéb,se kikérés,se hasonló...a bulin se lesznek azok a nagyonhagyományos,nagyonkötelező játékok,csak szeretnénk jolérezni magunkat.

Mindenkinek a zöld kéz ment,hisz nem az a fontos hogy egyetértsetek velem,hanem a saját véleményetek,de várom a továbbiakat is!

2013. nov. 23. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!