Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Konditeremben tartani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremben tartani a fotózás egy részét?

Figyelt kérdés

láttatok már ilyet? tudnátok képeket linkelni? nem sokat találtam a neten... ha esetleg nektek készültek ilyen képek, annak is örülnék!

párom találta ki, végülis, miért ne?? :)

2013. aug. 29. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jár konditerembe és látszik is rajta, miért ne? Én nem tartom rossz ötletnek, kifejezetten tetszik. De csak akkor, ha tényleg jár is, nem csak azért mert most az menő.
2013. aug. 29. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:
tényleg jár, évek óta, szóval nem trendből, bár én ilyet amúgy még nem láttam :O :D
2013. aug. 29. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Ha ott ismerkedtetek meg vagy ha valamilyen szinten kötődik az életetekhez,akkor miért ne.

Voltak már ettől furcsább ötletek is.

Itt van néhány kép:

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 29. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 29. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha jó a fotós, akkor nekik lesznek ötletei, meg a párod ért akkor hozzá, hogy mit is lehet, hogyan. :D
2013. aug. 29. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:

persze, csak ötleteket szeretnék :)

mondjuk itt volt olyan a képek közt, ahol süt, hogy senkinek lövete s e volt, hogy nyúljanak a gépekhez :)

2013. aug. 29. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyesmihez praktikus jó fotóst választani, mert a többség nagyon sablon képeket fog lőni rólatok, ez azért nekem is kihívást jelentene. Egyébként a lényeg, hogy próbáljátok elkerülni a szokásos giccs, erőfitogtatós, jajjdeizmosvagyokelbíromamenyasszonyt képeket és próbáljatok a színészkedés helyett a természetességre törekedni és azt mutatni kifelé, hogy Ti szeretitek egymást. Ahhoz, hogy ezt megmutassátok lehet egy eszköz a konditerem és az ott található berendezések de ha rám hallgattok ezen a szinten hagyjátok és nem emelitek magatok fölé, hanem eszközként használjátok.

Sok boldogságot!:)

2013. aug. 30. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:
most találtam egy képet, ami nagyon tetszik, csak az a baj, hogy csak egyet, pedig megnézném a többit is...
2013. aug. 30. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!