Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotózás mikor? Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
Ceremónia elött vagy után?Csak polgári lesz,fotózásnál meg nem lesznek műtermi képek csak szabadtéri.Én ugy gondoltam hogy cremónia után lenne,és utána a buli helyszinére már mehetnénk is.Kinél hogyan volt,és miért igy csinálta?Érveket és ellenérveket is várok!
2013. nov. 23. 09:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%

Mi anno megbeszéltük a fotósunkkal. Ő mondta, hogy igazából mindenre nyitott, felőle lehet előtte is, utána is. Viszont szakmailag azt javasolta, hogy előtte legyen, pont azért, amit már mondtak előttem is: akkor még tökéletes a haj, a smink, a ruhán is tökéletes még minden stb.

Ebből kifolyólag, és hogy tényleg ne kelljen a násznépnek órákat várnia ránk (nekünk utazással együtt cirka 2 óra volt a fotózás) előtte fényképezkedtünk.

2013. nov. 23. 10:45
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

10

Nekünk éppen az előtte fotózás a hagyomány:)

Most újkeletű az utána..:)

Szerintem a fotóssal kell megbeszélni ezt úgy igazán..

Nekünk mg a más napot is javasolta, de abba biztos nem mentem volna bele

2013. nov. 23. 10:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Kimaradt az elözöböl hogy nem az utána lévö fotozáshoz ragaszkodom,hanem ahhoz a hagyományhoz hogy a vőlegény a ceremonián láthassa elöször a menyasszonyt..
2013. nov. 23. 11:02
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk ez kivitelezhetetlen volt, szegény férjemet én öltöztettem mar a menyasszonyi ruhában...olyan ideges volt, hogy nem tudta nyakkendőjét felvenni:)

Volt a 2 őnk felöltözésére összesen 10 perc...teptük magunkra. Ar uhákat, én egyedül(jó móka volt)

A ceremóniára nálunk már a menyasszonyi autóval együtt szokás érkezni..

Nekem nem volt ez fontos...

De nagyon jó, ha tudjátok kivitelezni, mert biztosan felejthetetlen pillanat..

2013. nov. 23. 11:08
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Én eddig csak egy esküvőn voltam, ott a fotózás a ceremónia után történt.

50 perc - 1 óra alatt megvolt a közeli parkban, pedig sokféle, változatos kép készült.

Addig a vendégek közül a közeli, jó barátok (köztük én is) megnézték a fotózást, tehát az ifjú párral tartottak a parkba. A többiek meg beszélgettek egy kicsit, mire eldöntötték ki hova ül, melyik kocsiba, addig eltelt vagy húsz perc, elindultak a vacsora helyszínére, aztán ott a vőfély szórakoztatta őket, megették a vendégváró pogácsát, elmentek wc-re, ilyesmi, körülnéztek a helyszínen. Szép parkja volt az étterem-szállodának, madarakkal, kisebb állatokkal, mint nyulak, páva, ilyesmik, szóval jól elvoltak. Mielőtt megérkeztünk fotózás után, addigra a vőfély összetrombitálta a társaságot, és ott várták a lépcsőn az ifjú párt. Volt nagy éljenzés, rizsszórás.

Szóval ez nagyon jó dolog volt, hogy így tudták köszönteni őket. Ez mindenképp pozitívum volt.

Ami negatívum, hogy így, hogy előrement a násznép, nem volt dudálás a városban, míg haladt a menyasszonyi kocsi, igaz, mi páran tülköltünk, a menyasszonyin kívül 3 autó, de hát így nem volt az igazi, mint mikor egy csomó autó halad konvojban. Mit gondoltak a városban, hogy egy ennyire kis esküvő, hogy össz. 4 kocsi megy? :D (Ami nem baj, persze ha valaki kis esküvőt csinál, de akkor elég gáz a nagy felhajtás, hogy dudaszó, ilyesmi.)

És még ami negatívum volt, hogy mikor az étterem helyszínére megérkeztünk, akkor a nagy ovációból nemcsak az ifjú pár részesült, hanem mi is, a barátok. Persze próbáltunk lemaradni mögöttük, meg mikor közelebb értünk a többi vendéghez állni, de jobb lett volna, ha tényleg csak ők ketten tűnnek fel a színen, a hatalmas örömujjongás közepette.

2013. nov. 23. 11:28
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Közel 50 évvel ezelőtt még csak a hivatali ceremónia után volt fotózás = egyáltalán nem volt addig biztos, hogy mindkét fél "igen"-t mond az anyakönyvvezető előtt.

Vagyis azt tartottuk, hogy azért "esküvői" fotókat csináltattunk, mert akkorra az "eskün" már túl vagyunk.

Aki előtte ment volna fotózásra, azt egy meghatározott "jelmezbe" öltözött emberek fényképezkedésének neveztük volna.

2013. nov. 23. 11:47
 17/27 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom hogy elötte a fotókon az izgalom,stressz látszana rajtam,utána lévő fotózásnál őszintébb lenne a boldogság az arcomon :)
2013. nov. 23. 11:52
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
Mi úgy mentünk az esküvőnkre, hogy nem kételkedtünk a másik fél válaszában. :D
2013. nov. 23. 11:53
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

Persze, aki kételkedik, az el sem indul!...

Egyébként nem ez volt elsősorban az "eskü" utáni fotózás indoka, ha figyelmesen olvastál!

2013. nov. 23. 11:56
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

Láttam már ilyet is, olyat is.

Ahol utána volt, ott sem tartott tovább fél óránál, addig elvolt a násznép a templomkertben, ráadásul sok csoportkép is készült, így nem unatkoztak.

Én inkább utána szeretném, de nem lenne ez sem több, mint fél óra. Lehet, hogy kicsinyes gondolat, de még jobb érzés úgy szerintem visszanézni a képeket, hogy ott már házastársak vagyunk.

2013. nov. 23. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!