Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelt kérdés

Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, de kettő lesz, több okból kifolyólag(pl. nagy rokonság, ne legyen zsúfoltság a teremben, stb).

Anyós kijelentette, hogy mivel két esküvő lesz, az egyikre a vőlegényem násznagyai veszik a csokrot, a másikra a felőlem lévő násznagyok.

Ilyenről hallottatok már? Mert én még nem.

Úgy jön ki, hogy ha akarok csokrot az esküvőmre, akkor csináltassam meg, -mert vastag bőr kell az ember arcára, hogy odaálljon a násznagyok elé és kijelentse, hogy a vőlegény csak 1 csokrot vesz, a másik esküvőre ők kell megvegyék a csokrot-.

Ezen az alapon én is kijelenthetem, hogy ha azt szeretnék,hogy menyasszonyi ruhában legyek a vőlegényem felőli esküvőn, fizessék ők a ruhát...

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
97%
Én nagy naivan azt gondoltam, hogy egy esküvő olyan alkalom (is), ahogy a két család megismeri egymást és együtt ünnepel.
2013. okt. 4. 14:28
 52/59 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy a megoldást te magad mondtad ki. Mond anyósnak hogy ha szeretné hogy menyasszonyi ruhában legyél az ő pereputtya esküvőjén, akkor fizesse:) Én ezt tenném!
2013. okt. 4. 15:19
 53/59 anonim ***** válasza:
87%
Először azt hittem, nem értem a kérdést, aztán rájöttem, hogy tényeg csokrokról megy a vita egy 500 fős /2x240 fős/ lagzi esetében. Anyám! Tudtátok, hogy a delfineknek sokkal nagyobb az agytérfogatuk, mint az embereké?
2013. okt. 4. 15:25
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
...és pár hónap múlva 2x fogtok elválni is?!
2013. okt. 4. 22:36
 55/59 anonim ***** válasza:
100%

úgy lesz két esküvő, h a 2.-on levetítik az elsőről a videót, majd utána elkezdenek bulizni :D

Kérdésre válaszolva:

ha két esküvőt le tudtok szerezni, mit akadsz fenn 20ezer Ft-on?

amúgy vegyél akkor művirágcsokrot (néha tök szép darabokat lehet találni) aztán ugrálj avval :)

2013. okt. 5. 15:11
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező neked az a bajod,hogy jó dolgodban nem tudsz már mit kezdeni magaddal!!!!
2013. okt. 5. 19:13
 57/59 anonim ***** válasza:
Már a két esküvő ötlete is szánalmas, a két csokor már csak részletkérdés. És akkor melyik lesz az igazi esküvő ,és melyik a színjáték?
2013. okt. 6. 13:03
 58/59 anonim ***** válasza:

Úristen!!!!

Ilyet még nem is hallottam,h 2 esküvö,mert a vendégek nem férnek el.Nevetséges.

Sztem felesleges az on a pár ezer ft-on vitázni.

A ruhád miért nem lesz ugyanaz mint az "elsö" esküvön!?

2013. okt. 8. 12:25
 59/59 anonim ***** válasza:
500 embert akartok meghívni, és az esküvői csokr(ok)on megy a vita? Huha, van baj, nem kevés. :)
2013. nov. 16. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!