Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyent láttatok/hallottatok már?
Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, de kettő lesz, több okból kifolyólag(pl. nagy rokonság, ne legyen zsúfoltság a teremben, stb).
Anyós kijelentette, hogy mivel két esküvő lesz, az egyikre a vőlegényem násznagyai veszik a csokrot, a másikra a felőlem lévő násznagyok.
Ilyenről hallottatok már? Mert én még nem.
Úgy jön ki, hogy ha akarok csokrot az esküvőmre, akkor csináltassam meg, -mert vastag bőr kell az ember arcára, hogy odaálljon a násznagyok elé és kijelentse, hogy a vőlegény csak 1 csokrot vesz, a másik esküvőre ők kell megvegyék a csokrot-.
Ezen az alapon én is kijelenthetem, hogy ha azt szeretnék,hogy menyasszonyi ruhában legyek a vőlegényem felőli esküvőn, fizessék ők a ruhát...
Hagyd rá az anyósodra és vedd meg te a csokrot, nem éri meg szerintem ezen problémázni.
De az 500 fő szerintem is durva. Ha a fele a te rokonságod, ismerőseid, a másik fele pedig a vőlegényedé, az akkor is nagyon sok ember. Én összesen nem is ismerek 250 embert közelről...
Elárulod, hogy mindennel együtt mennyibe fog ez kerülni? Csak kíváncsiságból.
Hát hogy a kérdésre válaszoljak, ilyen nagy marhaságot még soha életemben nem hallottam.
Ti ezt tényleg komolyan gondoljátok? Két esküvő? Sátorról, szabad térről, rendezvényszervezőről még nem hallottatok? Gondolom ha 500 embert meg akartok hívni, akkor ott pénz is van, tehát a szervezést átadhatjátok másnak, így tutira lesz hely ahová egyszerre tudtok menni.
Azért az 500. gratuláló puszi után megnézném a fejedet. Nálunk csak 150-en voltak össz-vissz, azt se én akartam, hát begörcsölt a fejem. Utálatos dolog volt. No de ha te kétszer akarod ezt végigcsinálni ám lelked rajta. Azért abba gondolj bele, hogy negyed annyira nem jó az esküvő főszereplőjének lenni, mint vendégnek.
Vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagy a köd amin át nézed ezt.
Oké, szülők fizetik. NEkem alapból nincs ezzel bajom, elmondásod szerint ők akarták, hát akkor legyen.
Én a részedről nem értem a problémázást.
Ruha, smink, hajjajj..nagy költségek.. Ha nem akarod, hogy a násznagyotok fizesse a csokrot, akkor vedd meg magad és ne problémázz ezen.
Anyósék jócskán beleadnak az esküvőbe és akkor még szolidan fogalmaztam, szóval teljesítsd ezt az aprócska kérést és intézd el a csokrot.
Szoká, nem szokás, megkért rá, és szerintem nem egy nagy dolog főleg, hogy mindent a szülők fizetnek és neked és a párodnak semmit nem kell beletenni. (ruha, smink, egyéb apróságon kívül..na de ez még mindig nagyon elhanyagolható összeg az 500 fős násznép etetése, itatása mellett)
Szóval vedd meg a csokrot!
és 2x lesz első tánc, 2x lesz csokordobás, 2x lesz tortavágás,2x lesz első csók és minden? Ismétlés a tudás anyja, vagy mi?
A másodikon már nagyon fura lesz így minden, számomra ez teljesen abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!