Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelt kérdés

Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, de kettő lesz, több okból kifolyólag(pl. nagy rokonság, ne legyen zsúfoltság a teremben, stb).

Anyós kijelentette, hogy mivel két esküvő lesz, az egyikre a vőlegényem násznagyai veszik a csokrot, a másikra a felőlem lévő násznagyok.

Ilyenről hallottatok már? Mert én még nem.

Úgy jön ki, hogy ha akarok csokrot az esküvőmre, akkor csináltassam meg, -mert vastag bőr kell az ember arcára, hogy odaálljon a násznagyok elé és kijelentse, hogy a vőlegény csak 1 csokrot vesz, a másik esküvőre ők kell megvegyék a csokrot-.

Ezen az alapon én is kijelenthetem, hogy ha azt szeretnék,hogy menyasszonyi ruhában legyek a vőlegényem felőli esküvőn, fizessék ők a ruhát...

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem: miért nem jó ugyanaz a csokor a két esküvőre? Vagy több nap/hét telik el köztük?
2013. okt. 4. 11:42
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
háát és ha egy templomi meg egy polgári esküvő lenne? a felére ez a másik felére pedig a többiek mennének el, aztán a legjobb barátok /legközelibb családtagok pedig eljönnének a lagzira. Slussz passz
2013. okt. 4. 11:42
 13/59 anonim ***** válasza:
94%
Na ilyen hülyeéget sem hallottam még soha, ezek szerint limitált lenne az esküvők létszáma? Hát nem hinném, mi voltunk olyanon, ahol 460-an voltak ( nagyon exlusive esküvő volt, gazdagéknál). Szóval akkor mégis csak lehetséges. Sőt, voltam már rendezvényeken ( ugyan nem esküvő volt, de rendezvény nagy multiknak ) ahol 600-an voltak ( sokan jöttek külföldről is).
2013. okt. 4. 11:43
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
vagy kevesen jönnének el az esküvőre és a lagzira lenne meghívva mindenki(úgyis mindenkit csak ez a rész érdekel)
2013. okt. 4. 11:44
 15/59 A kérdező kommentje:
Persze, megvehetem én vagy anyumák,apukám a csokrot, de abba kellene belegondolni, hogy egy menyasszonynak még mennyi mindenre van szüksége, és az mennyibe kerül... Ebből kifolyólag egy csokor ára eltörpül mindamellett, ami kell egy menyasszonynak.
2013. okt. 4. 11:44
 16/59 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, te mégis hogy gondoltad?!

Ha ti akartok esküvőt, MINDENT fizessetek ki, ne mástól kuncsorogjatok! A csokrokat, a ruhákat, MINDENT! Undortó vagy.

2013. okt. 4. 11:46
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszonynak nem sok mindenre van SZÜKSÉGE, hogy mit AKAR, az más kérdés.
2013. okt. 4. 11:46
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, 500 fős lagzit csak akkor tartsatok, ha van rá pénzetek. Ha nincs, akkor minek.

Egyébként hogy lesz az esküvő. A polgári+templomi. Azt nem tarthatjátok kétszer.

Azért nem kevés hely van, ahol 500 ültetett főt is tudnak fogadni.

2013. okt. 4. 11:47
 19/59 A kérdező kommentje:
Nem limitált szerintem sem, és csak azok kedvéért, akik azt írták, hogy a rokonságom felét sem ismerem, hogy nincs igazuk, tartjuk a kapcsolatot. Többé-kevésbé, de mind ismerem azokat, akiket elhívok.
 20/59 Je Veux ***** válasza:
98%

Neked mi kell?? Az hogy neked mi kell az eltörpül amellett, hogy megetetsz 500 embert!! Jó ég. Te tisztában vagy a pénz fogalmával?

Egy 100 fős középkategóriás lagzi 1,5millió forint. 500 fő szerinted mennyi? 5 millió az biztos! Ebből a te ruhád max 200ezer. Szerinted mennyire törpül el az 5 millió mellett?

Te nem vagy komplett.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!