Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyent láttatok/hallottatok már?
Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, de kettő lesz, több okból kifolyólag(pl. nagy rokonság, ne legyen zsúfoltság a teremben, stb).
Anyós kijelentette, hogy mivel két esküvő lesz, az egyikre a vőlegényem násznagyai veszik a csokrot, a másikra a felőlem lévő násznagyok.
Ilyenről hallottatok már? Mert én még nem.
Úgy jön ki, hogy ha akarok csokrot az esküvőmre, akkor csináltassam meg, -mert vastag bőr kell az ember arcára, hogy odaálljon a násznagyok elé és kijelentse, hogy a vőlegény csak 1 csokrot vesz, a másik esküvőre ők kell megvegyék a csokrot-.
Ezen az alapon én is kijelenthetem, hogy ha azt szeretnék,hogy menyasszonyi ruhában legyek a vőlegényem felőli esküvőn, fizessék ők a ruhát...
Kérdező, te mégis hogy gondoltad?!
Ha ti akartok esküvőt, MINDENT fizessetek ki, ne mástól kuncsorogjatok! A csokrokat, a ruhákat, MINDENT! Undortó vagy.
Nézd, 500 fős lagzit csak akkor tartsatok, ha van rá pénzetek. Ha nincs, akkor minek.
Egyébként hogy lesz az esküvő. A polgári+templomi. Azt nem tarthatjátok kétszer.
Azért nem kevés hely van, ahol 500 ültetett főt is tudnak fogadni.
Neked mi kell?? Az hogy neked mi kell az eltörpül amellett, hogy megetetsz 500 embert!! Jó ég. Te tisztában vagy a pénz fogalmával?
Egy 100 fős középkategóriás lagzi 1,5millió forint. 500 fő szerinted mennyi? 5 millió az biztos! Ebből a te ruhád max 200ezer. Szerinted mennyire törpül el az 5 millió mellett?
Te nem vagy komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!