Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jópofa játékot láttatok (v. Hallottatok róla) már esküvőn?
Hát... a legtöbb esküői játék nagyon messze áll az ízlésemtől, vagy idióták, vagy disznók (pl. a férj lába közé szorított répával harapjon a feleség... mindezt a nésznép előtt, és ez húúúú, de vicces...) és sztem nem egy meghitt alkalomhoz való.
Amik nekem tetszettek:
-kívánság/felajánlás-lufi: minden meghívott kap egy képeslapot felbélyegezve, megcímezve az ifjú pár részére, és azon névvel tehet egy felajánlást... pl. hogy "Ha lesz gyereketek, egyszer mindenképp vigyázni fogok rá, amíg ti elmentek valahova" vagy "Meghívlak titeket színházba", "Segítek falfestében" vagy akármi hasonlót... és egy lufit felfújva, madzaggal... a madzagra ráerősítik a lufit (rákötik vagy ráragasztják), aztán egyszerre felengedik a levegőbe. A képeslapra előtte rá kell írni egy üzenetet annak, aki esetlegesen a lufi kipukkadása és a képeslap landolása után a képeslapot megtalálják, hogy dobják be a legközelebbi postaládába... és aztán az ifjú pár majd otthon izgatottan várja, hogy hány lap érkezik meg, és ki mit ajánlott föl. Nem is beszélve arról, hogy gyönyörű látvány, amikor min. 20-30 lufi egyszerre száll fel a levegőbe (főleg ha az esküvői dekor színéhez is és egymáshoz is illeszkedik a színük)
-házaspárbaj... ifjú feleség és férj "versenyeznek" egymással, aranyos/vicces kérdéseket kapnak egymásról a násznéptől... és ha jól válaszolnak a párjukról feltett kérdésre, kapnak pontot. Pl. "Mi volt Pisti jele az óvodában?", "Milyen színű volt Kati első biciklije?", "Mi Zsuzsi kedvenc koktélja?" stb. Az a jó, ha van jó sok kérdés, és egyik sem nagyon kínos (mondjuk konzervatívabb társaságban a "Hány éves volt Zsolti, amikor először rúgott be úgy, hogy a saját lábán nem tudott hazamenni?" meg a "Mi Hajni kedvenc pozitúrája a szexben"? c. mókákat hanyagolni kéne :D)
Kifejtem:
Szerintem az esküvői játékok nagy része totál megalázó mindkét fél számára, és abszolút nem viccesek, csak részegen
a lufis jó, az tetszik, inkább az ilyen elegánsabb dolgok jönnek be, mint ezek a tipikus paraszt dolgok.
Megfelel?
Nekem csak ezek a parasztos, obszcén játékok nem jönnek be. Tojágörgetés, meg amikor a csúszik-mászik a menyasszony a ruhájában.
De vannak aranyosak! Nem igazán játék, de nekem tetszik, amikor a násznépből jelentkezhet x ember,aki mesél valami kedves, vicces sztorit a pár egyik tagjáról!
Én egyre emlékszem ami tetszett: A vőlegény szemét bekötötték, és elmeséltek neki egy történetet. Hogy kiment az erdőbe, átment egy patakon, vizes lett a zoknija. Közben neki el kellett játszania, hogy bújik a fák alatt, belemegy a patakba, stb. Persze bonyolítva is volt, hogy levette a cipőjét, megint fel, megint le, de a végén vizes lett a zokni, a lényeg ez. közben odaért egy házhoz, ahol talált tüzifát. Le kellett vennie a zoknit, nehogy megfázzon. Aztán hoztak neki egy tuskót egy kisbaltával, és "tüzifáz kellet hasogatnia", persze nagyon vigyáztak, hogy ne emelje magasra a baltát, meg kicsiket üssön vele, és hogy ne legyen sérülés. Aztán amit a tüzifát hasogatta, addig a balta alá tolták a zoknit, amit felaprított kicsire. Utána befejezték a mesét, kikötötték a szemét, és kapott valami vad színű zoknit. Abban parádézott vagy fél órát, aztán elmentek átöltözni.
A lufis az tényleg szép, szerintem nem is játék kategória.
Amúgy szerintem is a legtöbb játék kínos és megalázó, én nem akarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!