Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy lezserebb, "sportosabb"
esküvőről? Láttatok, hallottatok már e féléről?
Figyelt kérdés
Májusban polgári esküvőnk lesz, de nem szeretnék magunkat beleszorítani abba a klisébe, ami az esküvőket körül öleli.
Az a baj a fejemben szépen össze vannak állva a dolgok, de nehezen tudom körül írni. A hagyományos, öltöny/szmoking illetve habos-babos menyasszonyi ruhás esküvő tervét szeretném elvetni. Egy nyári, tengerparti, csak mi és a két tanú hangulatú esküvőt képzeltem el. Mint régen talán a Fa dezodornak volt a reklámjában, a csajszin volt egy hosszú lenge fehér ruha, a hapsin egy lenge fehér ing. Lehet ezt így? Magyarországon nem fognak kizavarni a házasságkötő teremből, hogy nem alkalomhoz illőek vagyunk?
Tökéletesen megértelek, én sem szerettem soha a nagy felhajtást, különösen nem, ha én vagyok az egyik középpont. Viszont nem értem, ha nyári, tengerparti esküvőt szeretnél, akkor miért a házasságkötő teremből való kizavarásról írsz? Egyébként pedig ott is olyan ruhát veszel fel, ami neked tetszik, különösen, ha csak a két tanú van jelen. Akkor még a vendégsereg esetleges kritikáitól sem kell tartani, bár engem az sem nagyon zavarna. Az én esküvőmön had nézzek ki úgy, ahogy én jól érzem magam.
2011. febr. 24. 09:38
5/15 anonim válasza:
Azért ne mezitláb csoszogjatok be a házasságkötő terembe....
2011. febr. 24. 09:40
6/15 anonim válasza:
Egyszer láttam egy képet, amin vidéki lagzi volt.Szalmabálák székek helyett, vendégek lazán len naciban vagy farmerben, mindenhol lámpások, gyönyörű kert.Szerintem nagyon hangulatos volt.Az anyakönyvvezető bárhova kimegy,pl egy szép tó mellé is, ahol ha nyáron tartjátok a ceremóniát "fa reklámos" hangulatot is teremthettek.
2011. febr. 24. 09:44
7/15 anonim válasza:
én teljesen megértelek, bár szerintem, ha már a ruha és a körülmények tekintetében a lazaságot választjátok, akkor mi lenne, ha szabadtéren esküdnétek? :) ott a mezitláb is teljesen rendben van :) ezt nem azért mondom, mert kizavarnak, csak valahogy nekem egy ilyen laza esküvőhöz egyből az ugrik be, hogy nem egy hivatali épület keretein belül (az úgy lerombolja ezt a szabadságérzetet).
Igazából én is gondolkodtam a szabadtéri esküvőn. De nem igazán tudok a környéken olyan helyszínt ami szép lenne. Miskolc vonzáskörzetében kellene valami szép helyszín, ugyanis nem biztos, hogy tudunk nagyon sokat kocsikázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!