Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok Hadnagy Tímea sminkesről? Milyen? Esküvőre keresek jelenleg sminkest, tudtok ajánlani esetleg Budapesten?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 12:26
1/4 anonim válasza:
Én nem tudok ajánlani szakembert, csak annyit mondhatok, hogy, ha kicsit is értesz a dologhoz (különböző alkalmakra más-más sminket tudsz használni), erre ne adj ki pénzt! Miért? Mert a ruha, és a frizura(utóbbihoz kell a szakember)viszi a prímet.A sminknek nagyon szolídnak kell lennie,(Ez finom/nőies és minden stílusú ruhához illik) amit szerintem egy igényes nő magának is el tud készíteni.(kulcs:alapozás!) A húgom úgy nézett ki az esküvőjén mint egy szakadt prosti(2kg vakolattal, erős szemfestékkel)és megbánta, hogy sminkest hívott.Javaslom, nézz meg néhány fotót természetes/szolíd smink címszóval, és magad is elkészítheted.(ha már kész a hajad) Sok sikert, és boldogságot kívánok neked!
2/4 anonim válasza:
Az előttem szólóval részben egyetértek, a barátnőm nővére esküvőjén ugyanez volt, a sminkes az egész családot kifestette, na most a kocsiban a szertartásra vezető úton levakarták magukról a felét. Ettől függetlenül én is keresek JÓ sminkest, mert habár ki szoktam magam festeni, alapozni nem szoktam és nem most szeretnék elkezdeni kísérletezni. Profi cucc kellene.
3/4 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok, nem értek egyet az előttem szólókkal, egy jó sminkest kell keresni, előtte próbasminket kell csináltatni, és elmondani, hogy te kb. milyenre gondoltál, nem teljesen ismeretlenhez kell menni, aki esetleg szakmailag meg sem felel, nap mint nap az utcán rondábbnál rondább sminkeket látok, valamint egy menyasszonyon jól mutat a műszempilla mielőtt még valaki lehurrogna, nem olyan óriás soros undorító műszempillára kell gondolni, vannak olyanok amik a legkevésbé sem természetellenesek mégis szépítenek, ugyanez a sminkel, egy jó szemsmink nem abból áll, hogy egy szint felmaszatolok, 3-4 szín kombinációja, és itt nem túli-tarka színekre kell gondolni. Nem biztos, hogy legdrágább a legjobb, de fontos, hogy minőségi cuccokkal dolgozzon, ne gagyikkal, kérdezgess ismerősöket, barátnőket.
4/4 anonim válasza:
Hallottam, egy jó nagy kalap sz*r! Csak el van szállva magától, hogy ő nagy nagy "Sminkes" és "Lakberendező", közben olyan jól megy neki a bolt (nyilván mert jó szakember), hogy Pesten egy szórakozóhelyen ő áll kinn éjjel az ajtóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!