Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyent láttatok/hallottatok már?

Figyelt kérdés

Jövő szeptemberben lesz az esküvőnk, de kettő lesz, több okból kifolyólag(pl. nagy rokonság, ne legyen zsúfoltság a teremben, stb).

Anyós kijelentette, hogy mivel két esküvő lesz, az egyikre a vőlegényem násznagyai veszik a csokrot, a másikra a felőlem lévő násznagyok.

Ilyenről hallottatok már? Mert én még nem.

Úgy jön ki, hogy ha akarok csokrot az esküvőmre, akkor csináltassam meg, -mert vastag bőr kell az ember arcára, hogy odaálljon a násznagyok elé és kijelentse, hogy a vőlegény csak 1 csokrot vesz, a másik esküvőre ők kell megvegyék a csokrot-.

Ezen az alapon én is kijelenthetem, hogy ha azt szeretnék,hogy menyasszonyi ruhában legyek a vőlegényem felőli esküvőn, fizessék ők a ruhát...

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kiakaszt ez a kérdés, nekünk a 90 fős esküvőnk is 1,8 millióra jött ki, te meg 500 fős esküvő esetében egy francos csokor árán problémázol? Ha olyan k...va sok pénzetek van, hogy 500 főt meghívtok ( ebből hány igazi barát, közeli rokon?), akkor van pénz gondolom még vagy 20 csokorra is még mellé. OMG!
2013. okt. 4. 11:50
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, akkor pedig ne hisztizz egy esküvői csokor miatt. Elsétáltok a vőlegényeddel, és megveszitek mindkettő.

De ha ebben sem tudtok megegyezni, akkor ez lesz a legkisebb problémátok.

2013. okt. 4. 11:50
 23/59 A kérdező kommentje:

Látom, a rosszindulatú megjegyzésekből akad bőven, én a kérdésre akartam választ kapni, de nagyon eltértünk a témától.

Nincsenek nagy szükségleteim, de azt mindenki tudja, hogy egy csokor sokkal olcsóbb, mint a ruha bérlése.

Nem értem, miért lennék undorító...

Arra szeretnék megoldást találni, hogy miképp oldjam meg úgy a helyzetet, hogy mindenkinek jó legyen. Az lenne a megoldás, hogy a felőlem lévő lagziban mindent fizessünk mi, a vőlegényem felőlibe pedig mindent ők?

2013. okt. 4. 11:52
 24/59 anonim ***** válasza:
85%
Legyen ugyanaz a csokor mind a 2 esküvőn.
2013. okt. 4. 11:53
 25/59 Je Veux ***** válasza:
100%

Te komolyan nem érted.. 500fős lagzit akartok és fennakadsz a csokor és a ruha árán...

Tán hitelt kell felvenni, hogy ennyire aggódsz rajta?

A csokrot anyósod ki akarja fizettetni? Hát akkor vedd meg, aztán csöndben marad.

Ilyen nagy esküvő mellett gondolom nem vág földhöz egy 10-15ezres csokor.

Na de mindjárt jön az a duma, hogy "elvek..."

2013. okt. 4. 11:55
 26/59 anonim ***** válasza:
87%

"Nem értem, miért lennék undorító... "

mert a fél világ előtt szeretnéd rázni a rongyot, és ilyen piti dolgokon hisztizel, hogy más fizesse a csokrodat meg a ruhádat! szánalmas.

2013. okt. 4. 11:59
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha két esküvőre és 500 emberre van pénz, akkor ne sírj a csokor árán. Buta liba! Ha ekkora esküvőt tartatok, akkor fizessétek is ne mástól kuncsorogj. Szégyen vagy.
2013. okt. 4. 12:01
 28/59 anonim ***** válasza:
85%

AMúgysem a násznagy kéne fizesse a csokrodat, se anyósod, hanem te, TI!

De én még ilyen baromságot életemben nem hallottam, hogy 2 esküvő lesz, mert túl nagy a rokonság.

2013. okt. 4. 12:02
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
ha 500fős esküvőt, még pedig kettőt ki tudtok csengetni, ne egy csokron legyen már a vita!
2013. okt. 4. 12:05
 30/59 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a helyzet. Az esküvőket te fizeted és a vőlegényed. Fele-fele arányban. Tehát ha 10 millióba kerül, akkor abból 5 milliót állsz te és 5 milliót a vőlegényed. Ha a párod szülei akarnak, adnak bele pénzt, ha a te szüleid akarnak, adnak bele pénzt, ha nem akarnak, nem adnak bele pénzt.
2013. okt. 4. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!