Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szexi vagy elegáns esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi vagy elegáns esküvői ruha? Hosszú uszály vagy egyszerű fátyol?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nekem minden tetszik, és nem tudom hogy most legyek inkabb kiralynos uszallyal abroncsos, elegans ruhaval, vagy inkabb szexi fatyollal tiaraval es kivagott ruhaval
2013. szept. 13. 09:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor tedd félre a ruha kérdést és térj vissza rá, mikor elérted az alakodat. A helyzet az, hogy nem szabad úgy ruhát választani, hogy na majd még fogyok és akkor jó lesz. Mert mi van, ha nem fogysz? Meglévő alakra kell ruhát választani, nem arra, ami majd lehet lesz.
2013. szept. 13. 13:18
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

Én a szexire szavazok, nekem is az lesz. Az ok egyszerű: felnőtt nő vagyok, nem egy szűzies lányka. És egyébként is szeretek szexin kinézni.

De igazából tényleg rajtad áll. Olyat vegyél, amilyet szeretnél. Illetve szerintem egy dolog van, ami megköthet: ha nagyon nem elegáns alapból a stílusod. Amikor egy vörös tüsi hajú menyasszony teletetovált karral felveszi az abroncsos ruhát, na az az egy, amit nem tudok elfogadni. Nem illik össze. Márpedig az összhang a fontos :)

2013. szept. 13. 19:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Az uszályos ruhát nem ajánlom, borzasztó egész nap viselni. Kényelmetlen, és nem tudsz benne táncolni sem. Legfeljebb ha lecsatolható az uszálya, de az is körülményes, aznap ilyenekre nincs idő. Ellenben nekem 5 méteres fátylam volt a templomban, az gyönyörű volt és emlékezetes! A templomi után pedig lecseréltem egy kis 60 centisre. Ez praktikus megoldás volt így utólag. :) Tényleg menj el próbálni, hogy lásd, miben érzed jól magad!
2013. szept. 15. 14:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne. Közönséges a hàtul kivàgott ruha. Nekem is picit kivàgott lesz a hàta,viszont pàntos lesz,úgyhogy előről rendesen takarva leszek. Szerintem a mell kitevős ruhàk a közönségesek. Sok boldogsàgot! :)
2013. okt. 28. 22:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,csak az elejét elírtam,szóval nem közönséges. :)
2013. okt. 28. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!