Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki készített már házilag?
Szerintem ne tedd, tüll anyagot nagyon nehéz varrni.
Varrtál már valamit?
én és anyu se voltunk soha varrónők...anyu tudja kezelni a varrógépet úgy ahogy....én meg elméletbe megvarrok bármit...már csak kezelni kéne tudni a varrógépet...és mi tüll szoknyát varrtunk...szalaggal..tökéletes lett...mindenki ámulbámul ha mondom, hogy mi varrtuk...elmondtam anyunak hogy kéne...ő meg varrta....azt kész...
ahogy a fentebb válaszadó irta, kb ugy varrnám én is...kérdés, hogy tényleg tudod e kezelni pl a varrógépet...ill vegyél picit többet az anyagból, hogy előtte megnézd, hogy müködik a tüll illetve más ilyen anyag....szerintem sima ügy...
24L
Én magam készítettem a fátylamat, de az olyan arcot félig betakarós fátyol+fejdísz volt.
Vettem a neten nagyrácsos fátylat + fehér rózsadísz a Brigitte-ből + fehér tollak/gyöngyök.
Csodaszép lett!
Mondjuk ez a nagyrácsos anyag viszonylag kemény, van tartása magában is és nem kell szegni.
Keress rá a neten: birdcage veil néven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!