Ha le akarok fagyasztani házilag készített gyümölcspürét, akkor muszáj előtte megpárolnom, vagy elég csak a friss gyümölcsöt leturmixolnom és úgy berakni a mélyhűtőbe?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 16:12
1/6 anonim válasza:
nyerset is lehet letirmucxolni nyugodtan hisz em yers sárgarépárol beszélsz
2/6 anonim válasza:
nem jol fogalmaztam bocsi. Nyugodtan leturmixolhatod és beteheted fagyóba!
3/6 A kérdező kommentje:
Alma, barack, körte, banán, meggy...ilyenekre gondolok. Amiket nyersen is meg tud enni egy pici baba. :)
2012. júl. 25. 16:17
4/6 anonim válasza:
Nem kell párolni, csak turmixold össze.
5/6 anonim válasza:
Nem muszáj párolni, de ha akarod úgy is lehet. Én mindig frissen raktam be,nem is turmixoltam le és úgy is jó volt kiengedve. Most is csak nyersen rakom el. De lehet,hogy kipróbálok párolva és turmixolva is elrakni. 37hkm.
6/6 anonim válasza:
Én nyersen raktam el a gyümiket a fagyasztóba, szerintem feleslegesen vesződnél vele. A céklát megfőztem, és úgy pürésítettem de minden mást nyersen raktam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!