Mit adjak karácsonyra ha házilag akarok valamit csinálni? De sütni nem szeretnék!
normáls válaszokat kérek! Anyukamnak és apukámnak gondoltam az ajándékokat !!
15L
En ket eve vettem egydzinu polokat, az mar van 1000 ft-tol a kinainal, plussz ruhafestek, es olyan feliratokat keszitettem hogy:
legjobb anya, legjobb uzletember (apunak), legjobb szakacsno(nagyi), legjobb mehesz(nagyapa). A feliratokhoz rajzoltam is, pl mehecsket, anyunak szivet es Diddlina egeret :-) Nagyon tetszett nekik, es hordjak is otthonra :-).
Vagy varrj nekik valamit, pl tuparnat anyudnak. Keszithetsz gyertyatartot --> kell hozza vekony hajlithato faagat, azok a nagyon vegonyak. Fujd be az agat valami festekfujoval. Nekem az ezust es arany tetszett. Osszetekered oket, egy feles pohar kore, nehany hejen rogyited valamivel, pamutdarab, drót. Ragassz ra kistobozt, vagy gyongyoket.
Vegul beleteszel egy mecsest es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!