Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi vagy elegáns esküvői ruha? Hosszú uszály vagy egyszerű fátyol?
Menj el próbálgass. A legtönn helyen enegdnek fényképezni. Vidd haza a képeket és nézegesd.
Én nem olyan ruhát választottam amit elképzeltem magamnak. Miért? Mert amikor rajtam volt éreztem, tudtam, jhogy ez elsz a tökéletes ruha. Azóta is az enyémet tartom a legszebbnek. Ha most lenne az esküvőm,m újra azt választanám.
Azt is gondolod végig, hogy pl. a templomban nem biztos, hogy jó döntés a nagyon kivágott ruha.
Első vagyok, szerintem ez egy nagyon szép ruha.
Vagy belevarnak melltartóbetétet, szerintem ez a jobb megoldás, vagy létezik olyan melltartó ami csak két félkör valami szilikonos anyagból, lehet pont abból és csak fel kell "cuppantani" a melledre. Nekem nagyobb melleim vannak, és én úgy éreztem, hogy nem tartja meg a mellem, hanem lehúzza. A barátnőmnek adtam, szerinte kifejezetten kényelmes volt, igaz neki kisebbek a mellei. Ő szereti alkalmi ruhához néha felevszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!