Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A birdcage fátyol kinek áll jól?
Nagyon tetszik ez a tipusú fátyol is és a hagyományos is. Sajnos nincs lehetőségem ilyet felpróbálni, mert nem láttam ilyet a szalonokban, úgyhogy nem tudom hogy állna.... A ruhám ekrü színű csipkés sellő fazon, a hajam meg valószínű konyt lesz.
Arra gonoltam, hogy lesz egy hagyományos fátylam, meg varratok egy birdcaget. A szertartáson a hagyományos lenne, a fotózáson meg felvenném a birdcaget. Ez így rossz ötlet?
1. kérdés: Aki magabiztosnak érzi benne magát, és tetszik neki
2.kérdés: nem
Szerintem jó ötlet, bár a szertartáson is simán lehetne "birdcage", a kontyhoz és a sellő ruhához remekül passzol.
Egyébként szerintem kb. mindenkinek jól áll, akinek nincsen kifejezetten kocka formájú feje, állkapcsa. Szóval ha a fejformád nem schwarzenegger női megfelelője, akkor nem lehet gond :D
Szerintem ez a fátyol a klasszikus stílusú embereknek áll jól pl.:
Tehát pl. nem egy szolis, elöl rövid hátul hosszú ruhás menyasszonynak, hanem egy elefántcsontbőrű, vékony, elegáns menyasszonynak.
Akiknek szerintem nem áll jól, akármilyen szépek is esetleg:
[link] (sötét bőr miatt)
[link] (erős modern smink miatt)
És semmi bajom a szolis bőrrel, csak magát a stílust nem tartom ezzel a stílussal összepasszolónak.
ra kellett keresnem, hogy ez milyen, de persze latvanyra mar ismeros volt. egybol talaltam is egy videot, ahol elkeszitik, igy ha megcsinalod te is, meg tudod nezni, hogy tetszik-e magadon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!