Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról? Ha tetszik akkor milyen fátyol illene hozzá?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 12:02
2/24 anonim válasza:
szép... egyszerű visszafogott elegáns... hasonló fátyol illenen hozzá
3/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Nem egy giccses sz.rság, nagyon szép!
4/24 anonim válasza:
Csinos ruha, biztosan jó alakod lehet, ha ezt választottad. Az én ízlésemnek túl egyszerű, de ha máson látom, akkor nagyon szép. Fátylat nem tudok ajánlani sajnos, nekem sem volt, de szerintem ezek a szatén szélű, meg akármivel beszegett fátylak már nagyon régiesnek tűnnek, egyáltalán nem jönnek be. Inkább olyat válassz, ami teljesen szegély nélküli (pl. ez: [link] - ez sem tetszik, de tényleg csak egy példának szántam). Úgy gondolom fel kell párat próbálni, hogy meglásd, melyik áll jól neked és a ruhának is egyaránt.
5/24 A kérdező kommentje:
igen,szerintem ezek a legjobb jelzők. csak nem tudtam eldönteni h milyen hosszúságú illene hozzá.
esetleg csokor ötlet? nekem az egyszerű fehér kála kevés fréziával, vagy fehér bazsarózsa szintén fréziával,max egy kevés halvány rózsaszín bazsarózsa a közepére?mit szóltok hozzá? egy újságban viszont azt olvastam hogyha egyszerű a ruha akkor díszesebb csokor és fordítva,de nekem csak ezek tetszenek.vagy még fehér orchidea.vagy így túl fehér minden??
2012. júl. 4. 12:20
6/24 anonim válasza:
8/24 A kérdező kommentje:
még ez is elég érdekes,csak nem látni h milyen hosszú,de ahogy be van tűzve a hajba az nagyon tetszik
2012. júl. 4. 12:29
9/24 anonim válasza:
EZ a tökéletes menyasszonyi ruha! Bár én nem rontanám el fátyollal.
Nekem 3 szál kálából volt az esküvői csokrom, nagyon szépen megcsinálták!
10/24 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyire vannak mostanában divatba ezek a fátylak?fontos szerintetek?
2012. júl. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!