Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a menyasszonyi ruháról? Ha tetszik akkor milyen fátyol illene hozzá?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 12:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
szép, egyszerű, letisztult, klasszikus vonalú. kifinomult ízlésre vall. szerintem nagyon jó választás. ha karcsú vagy, nem túl nagy, nem túl kicsi mellekkel, szuperül fog állni rajtad :)
2012. júl. 4. 12:36
 12/24 A kérdező kommentje:
2012. júl. 4. 12:40
 13/24 A kérdező kommentje:
én ezzel a csokorral szeretném?illik hozzá?
2012. júl. 4. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ehhez a ruhához jobban menne valami kisebb csokor. Olyan mint a ruha, szép vékony, egyszerű de elegáns.
2012. júl. 4. 12:45
 15/24 A kérdező kommentje:
pár szálas fehér kála?
2012. júl. 4. 12:47
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
igen. pár szál fehér kála jobban passzolna hozzá
2012. júl. 4. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Gyönyörű a ruha, én is hasonlót szeretnék majd.

Fátyolban nem tudok segíteni, nekem sosem tetszettek, a hajam is kiengedve lesz (vagy félig kiengedve), fehér virágokat akarok beletűzdelni majd.

2012. júl. 4. 12:50
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
szerintem pont hogy a fehér domináljon a csokorban, különben agyonüti a ruhát. csak finoman csempész bele egyetlen más árnyalatot (akár zöldet, rószaszínt, mályvát, stb). az a szín viszont köszönjön vissza a lakodalmas hely dekorációjában is.
2012. júl. 4. 12:53
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

Amit a kérdező linkelt:

[link]

nekem van ilyenem eladó :) Hát közepéig ér, vadiúj, megvettem, de mégis olyan frizurám lesz, amibe nem tudom beletenni. :)

2012. júl. 4. 12:53
 20/24 A kérdező kommentje:
ha esetleg mégis úgy alakulna hogy nem lesz fátyol akkor nem olyan "szép" ha az egész haj fel van tűzve mint ahogy a modellnek van. nem sok a "csupasz" felület? félig ki kellene engedni nem?szerintetek?
2012. júl. 4. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!