Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi vagy elegáns esküvői ruha? Hosszú uszály vagy egyszerű fátyol?
Bár nekem nem aktuális éppen, de egyszer az lesz. Én két dolgon vacilálnék. Ha szexi, akkor ugyan emlékezetes és szexi (amúgy lehet vállkendőt felvenni,ha templom lenne vagy illőbb lenne egy pár perc erejéig, netán fázol),de az is meggondolandó, hogy netán egy érett nőt, nem divatozó csitrit lát-e benned majd a párod. Nem feltétlenül ott helyben, hanem kicsit időben később. Visszanézve a képeket.
Jó, mondjuk nekünk már van két gyerekünk, szóval talán ez nekem jogosabb kérdés, mint annál, aki fiatalabb korában, még gyerek nélkül házasodik, de azért ha érdekes lehet, akkor vedd fel az eldöntendőid listájára ezt is.
Unokatesóm esküvőjén voltam egy hete amúgy. Nagy abroncsosban bénán lehet leülni, túl nagy helyet foglal el a kis koszorúslányokkal való táncoláskor is.
Amúgy egy elegáns, de nem garbónyakú :) ruhában lehetsz szexi is. Közönséges semmiképpen ne legyél, arra figyelj.
Mindenképp próbálj ilyeneket, de legyen önkritikád. Nagy mellekkel nem azért nem mutatnak szépen általában, mert hátkivágásuk van, hanem mert az ilyen ruhák elöl passzosak és általában magas nyakúak - ez kifejezetten kis mellű nőknek és vékony nőknek kedvező fazon, törékeny, karcsú alkatra való, nagy mellekkel vagy egy kis felesleggel általában sajnos kitömött párna vagy kötözöttsonka jelleget ölt.
Persze minden attól is függ milyen magas vagy, alapjáraton milyen az alakod, és mennyire nagy az a mell? Mert van aki már a C-set is nagynak gondolja, más meg az F-et érti a nagy alatt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!