Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a templomi esküvő a rendes esküvő, akinek csak polgári van, úgy is el fog válni. Hogy reagálnál erre ha neked mondanák ezt úgy, hogy te templomba be sem teszed a lábad?
Én hallgathattam ezt meg egy "kedves" leenedő rokontól,vallásmániásak,én ateista,párom szintén.
Én megmontam,hogy ha a polgári nem is rendes esküvő,akkor meghivás visszavonva,nem is kell eljönni megnézni.
(most ezen háborog párom családja,hogy nem elég hogy nem lesz templomi esküvő,még a rokonnak is mit mondtam)
17: Hasonló a tapasztalatom nekem is. Főleg a "díszkeresztényeknek" van nagy szájuk, hogy templomi esküvő kell, keresztelő kell, de ezen kívül templom felé sem néznek.
Én nem vagyok vallásos, de a helyükben zavarna és tiszteletlennek érzem, hogy sokan csak egy szép díszletnek tartják a templomi esküvőt.
Szerintem is illetlenség.
A templom az istenük háza,menjen oda,aki szereti,hisz benne.
Hozzám se jöhet olyan,aki nem szeret.
Díszletként sosem értettem miért szép egy templom.
Lesznek csodaszép képeink,egyik nagyonjó barátunk szólt előre,hogy az ő ajándéka az lenne,hogy egy közeli gyönyörű várban fotóz minket egy profi fotós.
"Belehalnál,ha bemennél egy templomba 1 órára?"
Szerintem meg az a bunkó, aki ezt másra erőlteti. Nem hiszem, hogy bárki (akár a kérdező, akár én vagy más) belehalna, de miért kell olyat ránk kényszeríteni, amit nem akarunk? Ez igenis erőltetés, és olyat akarnak lekényszeríteni a torkunkon, amit nem akarunk.
Ez olyan, hogy ha valaki erősködik, hogy kóstold meg a húspástétomát, mert nagyon finom. Ha te amúgy eszel húst, akkor nem esik nehezedre, vagy nem zavar téged, ha kínálgatja mindenkinek. Aki vega, az ezt másképp látja.
13:35:azért nem hagytam páromra a dolgot,mert nem szorulok arra hogy megvédjen,meg tudom magam
Párom családja tudta eddig is,hogy párom nem hisz semmiben,de úgy voltak vele,hogy megkeresztelve meg van,evidens hogy házasodni is fog templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!