Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes lagzit tartani?
Én is ezen morfondírozok. Mi nagyon szeretnénk esküvőt és vannak is elképzeléseink. Igaz, nálunk nem lenne ennyi ember... de annyira nincs pénzünk, hogy 200.000Ft is sok pénzt jelent nekünk.
Viszont ha már házasság, akkor az legyen egy szép, emlékezetes nap... annyiért nem akarunk esküvőt, hogy aláírjunk egy papírt, csók, na menjünk... :/ De ha egyszer nincs miből..? És nem is lesz... háááááááát, nem tudom, én nagyon el vagyok keseredve, erre a napomra ez rányomta a bélyeget. :S
na, pont ezért nem házasodunk. annyi más célunk van életben, amihez pénzre van szükség. autóra gyűjtök, nagyobb lakást szeretnénk, a gyereknek is félre kell tenni.
a szívem szakadna meg ha egy nap alatt semmivé lenne az a sok pénz amiért éveken át dolgoztunk keményen, és kvázi egy nagy bulira költjük el.
válasszátok a két tanús megoldást ha mindenképpen papírra van szükségetek.
Szerintem nem érdemes,de ezt mindenki maga tudja és dönti el.Van köztes megoldás a 2 tanús és a 70 fős lagzi között is.Mi 22-en voltunk velünk együtt a vacsorán,a polgári szertartáson pedig kb.40-en.Nem volt lagzi nekünk,volt egy menüs vacsora,korlátlan italfogyasztással,az apró sütit megcsináltam én magunknak(cukrász vagyok,legalább az volt benne amit szeretnék :-) ).Igaz,nem jött ki 200e-ből,de amennyibe került,nekünk annyit megért.(mindennel kb.400e).Este 10-kor pedig mindenki hazament.És képzeld el még táncoltunk is és mindenki jól érezte magát,mi sem voltunk hulla fáradtak.A zene nálunk cd-ről ment amit mi állítottunk össze itthon.Külön nem fogadtunk fotóst,ami nagyon sokba került volna,helyette az önkormányzatnál lehetett kérni fotóst és videóst csak a szertartásra ő 20-ért megcsinált mindent és nem lettek rosszak a képek.
Én senkit nem hívtam a vacsira illemből.Akit amúgy nem érdekel mi van velem és 1 évben 2. beszélünk ,de mégis illene meghívni,azt a szertartásra meghívtuk.
Olcsón is ki lehet hozni egy kisebb esküvőt,ha van pl. kertes háza valakinek,lehet bográcsozni,de akár 2-4 személyes tálakat rendelni.Ruhát is lehet szépeket olcsón kölcsönözni.Ha csak vacsi van menyecske ruhára szükség sincs.
Barátnőmék esküvőjén pedig ebéd volt,aztán a polgári szertartás,majd visszamentünk felvágtuk az esküvői tortát,beszélgettünk és mindenki hazament.(rendes esküvői ruhája volt)22-en voltunk az esküvőjén,anyósáék kertjében volt,tálakat rendelt.210e-ből kijött,igaz 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!