Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes lagzit tartani?
Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek érdemes-e lagzit tartani? Osszeszamoltuk a párommal, és ha már lagzi, akkor már az unokatestvéreket is illik meghívni, így kb. 70 ember jott ki. Nem tudom, hogy akarok-e én most saját pénzemen etetni és szorakoztatni 70 embert, mikor azt a nehezen osszesporolt pént máshogyan is fel lehetne használni. Légyszi írjatok akiknek nagy és kis lagzija volt, hogyan éltétek meg, nem bántatok-e meg valamit ezzel kapcsolatban. Esetleg még azon is gondolkodunk a párommal, hogy ketten kiutazunk valahova a tengerpartra, es ott osszeadnak bennunket. Ha van valakinek infoja, ez mennyi pénzbol johetne ke, azt is írjátok le légyszi!2013. aug. 31. 15:54
21/24 anonim válasza:
Amit leírtál, az hasonló megoldás, mint amit mi találtunk ki párommal. Nálunk valószínűleg svédasztal lesz, ismerősök készítik el majd az élteleket. Szóval így nem kellenek pincérek sem. Fotós barát van, dekorációt csinálom én, a haj, smink dolgot meg barátnőkkel megoldjuk.
Ilyeneken szerintem sokat lehet spórolni. Én amúgy is elég kreatívkodó vagyok, úgy sem bírnám ki, hogy ne csináljak valamit. :D
22/24 anonim válasza:
60 vendégünk volt (+ 5 szolgáltató) 1.6 milliót költöttünk 900 ezret kaptunk. Nem vagyok egy romantikus, álmodozós lány, nem vágytam erre már kiskorom óta, nem volt nagy romantikázás, meg színjátszás, de állati volt. Nem voltak extrák, ami kell, zene, kaja, pia, helyszín stb. abból úgy voltunk, hogy a legjobb minőséget akartuk, így drága lett, pedig pl. dekorra se költöttünk. Szépek voltak a szertartások, előtte a vendégfogadás tök poén volt, a készülődés, a kikérés, utána buli különösen király volt. Minden pénzt megért! Szeretek bulizni, 15 éves koromtól rendszeresek voltak az ereszd el a hajamat bulik számomra, de ilyen jó, mint a lagzink sosem volt. Teljesen más és szuper!
23/24 anonim válasza:
szerintem manapság simán OK lenne, ha nem ajándékot kérne a pár, hanem hogy hozzon mindenki kaját, piát. én barátként jobban örülnék ennek, mintha nincs lagzi. szerintem tök Ok lenne, hogy szálljon be mindenki aki mulat ott :D
persze a szokás nem ez, ezért bátorság az ilyesmi.
24/24 anonim válasza:
Azért azt ne felejtsd el, hogy a poldári esküvő nem csak egy papír, hanem a törvény bizonyos jogokat biztosít nektek (most hirtelen csak az öröklés jut eszembe, de van sok más is). Az szerintem is járható út lenne, hogy tartotok egy szép polgári szertartást, annak megvan a fix ára, de például menyasszonyi ruhát sem muszáj venned, mehetsz egy csinos kosztümben is. Bárkit meghívhatsz, bár nyilván csak az fog elmenni, aki nem lakik túl messze. Ha akarod lehet szabadtéren is tartani, bár az talán valamivel drágább, de ez sem biztos. Aztán pedig a legszűkebb családi körrel meg lehet ünnepelni egy ebéddel, velük valószínűleg azt is meg tudod beszélni sértődés nélkül, hogy mindenki állja a saját részét. Így gyakorlatilag pár tízezerből meg lehetne úszni, de azért mégis meg lenne ünnepelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!