Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes lagzit tartani?
Szerintem nem a tetszelgésről szól, ha valaki szeretné, hogy a közeli barátok, szerettei ott legyenek! Én semmiképp nem akarok azért zártkörű esküvőt, mert olcsó...
Igenis legyenek ott a legjobb barátaim és barátnőim, az apukám, anyukám, tesóm!
De egy hivatalos helyen már, ahol aláírok egy fecnit... :(
Szeretnék az esküvőn táncolni az apukámmal és szeretnénk hogy a kutyánk is ott legyen. :)
Majd valahogy kalákába, szabadban megoldjuk idővel, inkább várunk.:)
70főset millió alatt ki lehet hozni.
mi a 120főset is kihoztuk millió alatt, és sokkal több ajándékot kaptunk!
40 fővel csak 250? Na mesélj, mert én nem rég írtam ki kérdésnek a majdani esküvőnkről pár dolgot, és én alapból nem is számoltam 250-re.
Pedig nálunk kb. 25 fő lesz, polgári mert ugye az kell, meg egy szabadtérit szeretnénk de a dolgok jó 70%-át mi fogjuk elkészíteni (kaja, süti, torta, smink, dekoráció stb) és így is számolni kell 500-ra tuti.
A kaja szép kártyával lesz fizetve ugyh.az már nem kerül "pénzbe".ruhám 25ezer,meghivó 5ezer,terem 30 ezer stb.
nem lesz vöfély,nem lesznek pincérek,nem lesz zenész (SZÁMITÖGÉPRÖL MEGY MAJD)jah és nem étteremben lesz.
jah a torta sem cukrászdábol lesz 50 ezerért!!!!!!!!!!
3 emeletes lesz,10 ezerért.cukrász fogja csinálni,de csak otthon dolgozik benne!
Ezt csak ti érzitek, hogy nektek megéri-e lagzit tartani. Az ár nagyon sok mindentől függ (helyszín, étel, ital, ruha, zenekar, fotós stb.) Árajánlatokat tudsz érdeklődni mindenhol, kiszámolhatjátok, mennyibe kerülne. Ha a lagzihoz nem ragaszkodtok, de szeretnétek egy kis ünneplést a szertartás után, akkor lehet egy szimpla ebéd a násznéppel, vagy csak a közeli hozzátartozókkal.
Nekünk a polgári után ebéd volt kb 40 emberrel, majd este a mi házunkban tartottunk egy házibulit. Semmi extra nem volt, "csak" jó zene hifiről, iszogatás, tánc, hidegtálakat rendeltünk, mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!