Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Erdemes lagzit tartani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes lagzit tartani?

Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek érdemes-e lagzit tartani? Osszeszamoltuk a párommal, és ha már lagzi, akkor már az unokatestvéreket is illik meghívni, így kb. 70 ember jott ki. Nem tudom, hogy akarok-e én most saját pénzemen etetni és szorakoztatni 70 embert, mikor azt a nehezen osszesporolt pént máshogyan is fel lehetne használni. Légyszi írjatok akiknek nagy és kis lagzija volt, hogyan éltétek meg, nem bántatok-e meg valamit ezzel kapcsolatban. Esetleg még azon is gondolkodunk a párommal, hogy ketten kiutazunk valahova a tengerpartra, es ott osszeadnak bennunket. Ha van valakinek infoja, ez mennyi pénzbol johetne ke, azt is írjátok le légyszi!

2013. aug. 31. 15:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
bocsi, belegabalyodtam itt egy kicsit a számokba, szoval nem 200.000FT nincs, hanem 2 millio :)
2013. aug. 31. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a tetszelgésről szól, ha valaki szeretné, hogy a közeli barátok, szerettei ott legyenek! Én semmiképp nem akarok azért zártkörű esküvőt, mert olcsó...

Igenis legyenek ott a legjobb barátaim és barátnőim, az apukám, anyukám, tesóm!

De egy hivatalos helyen már, ahol aláírok egy fecnit... :(

Szeretnék az esküvőn táncolni az apukámmal és szeretnénk hogy a kutyánk is ott legyen. :)

Majd valahogy kalákába, szabadban megoldjuk idővel, inkább várunk.:)

2013. aug. 31. 21:39
 13/24 anonim ***** válasza:

70főset millió alatt ki lehet hozni.

mi a 120főset is kihoztuk millió alatt, és sokkal több ajándékot kaptunk!

2013. szept. 1. 11:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet oldani az esküvőt néhány nagyon közeli emberrel eltöltött ebéddel, vagy vacsoráva. Így is lehet hangulatot varázsolni. Bulizni meg előttetek van az egész élet. Akár többször is lehet "nászút" ha boldogok vagytok. Mi már nyugdíjasként megyünk egy külföldi vidámpakba "bulizni", mert korábban erre nem, volt lehetőségünk. Az évek során akár nyerhettek, vagy örökölhettek is, ami akkora bulihoz segíthet hozzá, amekkorát csak akartok. Az esküvői buli nem annyira a házasokról szól, hanem éppenséggel a násznép kényeztetéséről.
2013. szept. 1. 12:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekünk is 73 fős volt egy hónapja. A templomi esküvőt így utólag soha nem hagynám ki, de a lagzi nekünk borzasztó volt. Nem szeretünk szerepelni, így nem is éreztük jól magunkat. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, mennyire képes szórakoztatni egy ekkora társaságot. Van, akinek élete legjobb bulija, másnak púp a hátára.
2013. szept. 1. 16:37
 16/24 anonim ***** válasza:
nekünk jövöre lesz 40 fövel kb 250 ezer
2013. szept. 1. 17:44
 17/24 anonim ***** válasza:

40 fővel csak 250? Na mesélj, mert én nem rég írtam ki kérdésnek a majdani esküvőnkről pár dolgot, és én alapból nem is számoltam 250-re.

Pedig nálunk kb. 25 fő lesz, polgári mert ugye az kell, meg egy szabadtérit szeretnénk de a dolgok jó 70%-át mi fogjuk elkészíteni (kaja, süti, torta, smink, dekoráció stb) és így is számolni kell 500-ra tuti.

2013. szept. 1. 23:22
 18/24 anonim ***** válasza:

A kaja szép kártyával lesz fizetve ugyh.az már nem kerül "pénzbe".ruhám 25ezer,meghivó 5ezer,terem 30 ezer stb.

nem lesz vöfély,nem lesznek pincérek,nem lesz zenész (SZÁMITÖGÉPRÖL MEGY MAJD)jah és nem étteremben lesz.

2013. szept. 2. 09:21
 19/24 anonim ***** válasza:

jah a torta sem cukrászdábol lesz 50 ezerért!!!!!!!!!!

3 emeletes lesz,10 ezerért.cukrász fogja csinálni,de csak otthon dolgozik benne!

2013. szept. 2. 09:27
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezt csak ti érzitek, hogy nektek megéri-e lagzit tartani. Az ár nagyon sok mindentől függ (helyszín, étel, ital, ruha, zenekar, fotós stb.) Árajánlatokat tudsz érdeklődni mindenhol, kiszámolhatjátok, mennyibe kerülne. Ha a lagzihoz nem ragaszkodtok, de szeretnétek egy kis ünneplést a szertartás után, akkor lehet egy szimpla ebéd a násznéppel, vagy csak a közeli hozzátartozókkal.

Nekünk a polgári után ebéd volt kb 40 emberrel, majd este a mi házunkban tartottunk egy házibulit. Semmi extra nem volt, "csak" jó zene hifiről, iszogatás, tánc, hidegtálakat rendeltünk, mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát!

2013. szept. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!