Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Abroncsos menyasszonyi ruhánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abroncsos menyasszonyi ruhánál mire figyeljek? Hogyan lehet ülni benne, wc-zni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ülni simán lehet benne, főleg széken, kocsiban kicsit necces a ki-be szállás, akkor ott valakinek segíteni kell. Wc re meg most jut eszembe nem is kellett mennem, valahogy eszembe sem jutott, talán csak mikor a menyecske ruhát húztam.
2013. aug. 16. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én reggel 11től, másnap hajnali 5ig csak egyszer pisiltem, olyan fél 5 körül, pedig nyár volt és sokat ittam. AMúgy elég nehézkesen, kell segítsen valaki, nekem anyum segített, tartotta a ruhámat.
2013. aug. 16. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Én elég sokat mentem pisilni, sokat is ittam. Nekem volt a ruha, alatta egy tüllös alsószoknya és az alatt egy abroncs. Olvastam én sok tippet a pisilésre, de az az igazság, hogy a barátnőmmel bementünk a wc-re feltúrtam az egész ruhát abroncsostól alsószoknyástól, a nyakamba meg oldalra, meg minden irányba csaptam, hátrakalimpáltam, hogy biztos nem-e maradt ott belőle aztán pisiltem.

A leüléssel sincs semmi csak jobb, ha valaki segít és alád tolja a széket, nehogy melléülj, mert a nagy szoknya miatt olyan, mintha ott lenne a szék, pedig hátrébb van, ha magadnak húzogatod magad alá. Meg nem is nagyon lehet, mert úgy kell, hogy két oldalról megfogod a szoknyát, kicsit előre húzod és leülsz. Közben a széket is húzni, hát érdekes. Persze biztos megoldható, de nem hiszem, hogy a vőlegénynek leszakad a karja némi udvariasságtól. Nálunk nem volt baj, mert a polgárin is volt egy fószer, aki ebben segédkezett, meg utána a vacsoránál a férjem is mindig betolta nekem a széket, igaz, ő alapból is szokta, de ha a tiéd nem ilyen, akkor szólj neki, hogy figyeljen már rá.

Nem rég, ahol voltunk esküvőn ott a polgárinál egyfolytában azt néztük, hogy fel fog dőlni a menyasszony, mert nem segített neki senki, a férjének sem jutott eszébe és egy ilyen hülye ingatag széken kellett ülnie és szegény pont a szélére ült a ruhában és ott szenvedett. Nem tudom az volt-e nagyobb hülyeség, hogy nem mentem oda, vagy az lett volna a nagyobb hülyeség, hogy odamegyek hátulról és akkor meg néz a fél vendégsereg, hogy ez meg ki a rák és mit mászkál ide???

2013. aug. 16. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
A leüléssel nincs semmi baj, ezek a mai abroncsok már elég hajlékonyak. A wc-zésnél általában jött velem valaki, mert nagyon kicsi volt maga a wc helyiség, nehogy rám nyissanak, mert a szoknyától ülés közben nem lehetett teljesen becsukni az ajtót. Magát a ruha felhúzást meg tudtam oldani: derék fölé emeltem az egész szoknyát, aztán előre toltam.
2013. aug. 16. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem szalagavatón ment egyedül is, ha jól emlékszem. Ahogy dőlsz előre, a feneked hátratolod, az abroncsot pedig hátul a "nyakadba akasztod". Ha van egy hullahopp karikád, ki is tudod próbálni a mozdulatsort. A wc-re meg nem is muszáj ráülni, ha nem te leszel az egyetlen, aki használja, elég csak "fölépucsítani".
2013. aug. 16. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az első és legfontosabb tanácsom: mindenképpen minőségi abroncsot vegyél vagy bérelj. Sajnos a saját szememmel láttam, ahogyan egy ismerős lánynak eltört az abroncs egyik karikája (olcsó vacak volt), és utána úgy állt rajta a gyönyörű ruha, mint tehénen a gatya. Nem is érezte jól magát utána. Nekem 110centi átmérőjű abroncsom volt, az autóba beszállást tényleg érdemes gyakorolni, különben vicces szituációkat szülhet. A wc-zés nem okozott gondot. Előre hajtottam a teljesen megemelt abroncsot, és kész. Csüccs. Utána meg kell igazítani a ruha rétegeit.

2013. aug. 17. 08:53
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! Minden simán ment, csak kényelmetlen, meleg, és szúrós az abroncs. :)
2013. aug. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!