Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tényleg azt gondolják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azt gondolják az emberek, hogy csak a fűzős, abroncsos, uszályos menyasszonyi ruha az igazi?

Figyelt kérdés

A nyakunkon van az esküvő, két hét van már csak hátra, és több kollégám is kérdezte, hogy milyen ruhám lesz. Én szívesen elmeséltem mindannyiuknak, de több nagyszájú kolléganőm is megjegyezte, hogy nem is igazi menyasszonyi ruhám van, mert cipzáros és nincs uszálya. (Abroncsa van, de ez nem sokat segít.) És elgondolkodtam azon, hogy tényleg az az általános nézet, hogy csak az ilyen stílusú ruhák az igaziak, és az emberek nem merik a szemembe mondani, vagy az én kolléganőim kilógnak a sorból a véleményükkel.

Mutattak pár ruhát, amik szerintük tényleg menyasszonyi ruhák:

[link]

[link]

2012. júl. 31. 17:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. júl. 31. 17:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál a tiedről is képet mutatni ?
2012. júl. 31. 17:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod te azt, hogy "tényleg" mit gondolnak az emberek? Egyáltalán: mit gondolnak?

Olyan ruhád lesz, amit akarsz. A te napod; mit foglalkozol helyett azzal, hogy mások mit gondolhatnak?

2012. júl. 31. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszonyi ruhát mindenki a saját ízlése, egyénisége, alakja, termete szerint választja ki. Ha a kiválasztásnál ezt nem veszi figyelembe, lehet, hogy a különben gyönyörű ruhában is szörnyen fog kinézni, de az is lehet, hogy mások szemében jól néz ki, de ő nem érzi jól magát. Én az esküvőmkor arra törekedtem, hogy én jól érezzem magam. Neked is ezt javaslom. Ha nem szereted az uszályt, ne legyen, attól még igazi menyasszonyi ruhád lesz. Ne mások véleményéhez igazodj, hanem saját ízlésedhez, egyéniségedhez.

Sok boldogságot kívánok!

2012. júl. 31. 17:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani, hogy "azt gondolják" az emberek. Mindenkinek más az ízlése és az emberek többsége meg van győződve arról, hogy a világon neki van a legtökéletesebb ízlése. Azonkívül szeretnek mindenbe beleokoskodni. Ne törődj vele, te döntsd el, hogy miben mondod ki az IGEN-t.
2012. júl. 31. 17:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem
2012. júl. 31. 17:49
 7/18 anonim ***** válasza:

meg is őrülnék egy abroncsos-uszályos tökömtudja milyen ruhában.

én inkább olyan hippisen nyomnám, ha már muszáj lenne. kb mint Forrest Gump Jenny-je az esküvőjén. egyszerű, mell alatt húzott, lefelé bővülő, hosszú pezsgőszínű ruhában, amin minél kevesebb a flanc meg a csicsa.

viszont ugyanúgy szépnek látok egy menyasszonyt, aki ízléses, nagy uszályos cuccban esküszik, mert neki bizonyára az tetszik, és tudja is viselni. rajtam röhejesen állna egy olyan, tehát nem csinálok magamból nevetség tárgyát.

2012. júl. 31. 17:59
 8/18 anonim ***** válasza:

Én már egész kicsi korom óta tudom, hogy nem kell flancos ruha, egy szép fehér nyári ruhám lesz. (meert nyáron esküszöm, vagy a trópusokon)

Az pont jó a bokámat nyaldosó hullámok fölé, a hófehér homokos tengerparton. (cipő se kell fujj, Flower Power!!!) :-)

Válassz olyan ruhát, ami neked tetszik, legyen az koktél ruha, vagy bohóc vagy kosztüm, vagy Leila hercegnő out fittje.

2012. júl. 31. 18:10
 9/18 x) ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek, de nyilván drága is és kényelmetlen is kihúzni benne egy fél napot. Meg nyilván csak akkor vennék föl ilyen ruhát az esküvőmre ha van megfelelő díszlet és hangulat hozzá. Tehát mondjuk ha a hátsó kertben 10 fő előtt van lagzi akkor nem túl nyerő választás. :)

Egyébként életem eddigi legjobb esküvőjén volt (a legjobb barátnőmén) hogy megvolt a szertartás kb egy óra, nagy esküvői ruha, emeletes tora, fotózás stb. Aztán barátnőm elment átöltözni és egy csinos rövid koktélruhában jött vissza táncolni mert nem bírta a menyasszonyi ruhában.

És egyébként is, egy egyszerű ruha is tud nagyon csinos lenni. Az az esküvő meg ahol az a fő szempont hogy milyen a ruha már eleve halálra van ítélve, nem ez a lényeg. :)

2012. júl. 31. 19:43
 10/18 anonim ***** válasza:

csak irigyek, mert nekik megszabja vki, h milyen ruhát vegyenek.... (gondolom anyuka-apuka beszáll, aztán megszabják) Vagy már pont hogy megszabták, és akaratuk ellenére kellett belebújniuk... figy, szerintem ne foglalkozz velük. Csak olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magadat :)

itt van egy csomó:

www.facebook.com/menyaruha

2012. júl. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!