Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mégis honnan tudom hogy...

Mégis honnan tudom hogy melyik 56-os ruha igazi 56-os? A ruha nyakától a lábközötti részig 56 cm? Vagy nyakától a sarokrész végéig rugdalódzónál?

Figyelt kérdés
Sok ruhát kaptam de vettem is de azonos méretezésüek eltérő nagyságúnak tünnek igy már nem tudom valójában melyik mértetből mennyi van, le szeretném mérni őket...
2009. jún. 27. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
A számok a gyerek teljes hosszát jelzik, fejtetőtől sarokig. Egy újszülött általában ekörül van, aztán megnő 3 hónapos korára kb 60-64 centire.. stb. Szóval szerintem a legegyszerűbb, ha növekvő sorrendbe rakod őket :)
2009. jún. 27. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Lemértem.

32 centi a body nyaktól popsiig - ez nekem 0-3 hónapos méret volt.

37 centi a rugdalódzó nyaktól popsi végéig, 52 centi a rugdalódzó nyaktól láb végéig - ez is 0-3 hónapos korra vett rugi.

Sok sikert! :)

2009. jún. 27. 11:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megyek méricskélni :)...
2009. jún. 27. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Utána késöbb ugy se tudod melyik méretet vedd.Ha hoszu törzsü lesz mint a kisfiam,bodybol 80ast hordunk,mig nadrágbol jo a 68as.
2009. jún. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!