Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt gondolják az emberek, hogy csak a fűzős, abroncsos, uszályos menyasszonyi ruha az igazi?
A nyakunkon van az esküvő, két hét van már csak hátra, és több kollégám is kérdezte, hogy milyen ruhám lesz. Én szívesen elmeséltem mindannyiuknak, de több nagyszájú kolléganőm is megjegyezte, hogy nem is igazi menyasszonyi ruhám van, mert cipzáros és nincs uszálya. (Abroncsa van, de ez nem sokat segít.) És elgondolkodtam azon, hogy tényleg az az általános nézet, hogy csak az ilyen stílusú ruhák az igaziak, és az emberek nem merik a szemembe mondani, vagy az én kolléganőim kilógnak a sorból a véleményükkel.
Mutattak pár ruhát, amik szerintük tényleg menyasszonyi ruhák:
Ezek szerint nekem sem lesz "rendes" menyasszonyi ruhám. Jajj de gáz. Azért "rendes" menyasszony még lehetek? Vagy akkor az sem ér? :D
Nem szeretnék abroncsos ruhát, 2szer volt rajtam olyan, hát elég kényelmetlen volt, hogy őszinte legyek. A kölcsönzőben nem bírtam megmagyarázni, hogy szerintem vegyék rövidebbre a szoknyát, mert óóó nem tudom én azt, ők már x éve foglalkoznak ezzel. Hát egész végig tiperegtem, hogy rá ne lépjek és el ne nyaljak mindenki előtt. Leülni nem tudtam benne rendesen, de lehet, hogy ezek csak az én bénaságomból fakadnak, nem tagadom. Úgyhogy nálam alapból kilőve az abroncsos. A habos-babos csipke-tüll kombót is kizárnám. Az uszállyal is vannak fenntartásaim. :)
Nem azt mondom, van akin nagyon jól áll és gyönyörű is benne. De nekem nem kell és kész.
En szemely szerint olyan ruhat valasztok magamnak, amiben tovabbra is en lehetek, nem feszejezem magam, illik a szemelyisegemhez. Es hat egy princess tipusu uszalyos ruhat valasztok majd, mert ez illik a legjobban hozzam, persze a letisztult fajtaja(nem csicsas, nincs sok gyongy meg miegymas rajta). Nekem ez a termeszetes, DE te magadba kell nezz, hogy tudd, mi is illik hozzad, mit tudsz igazan viselni. Te tudod, hogy mi all jol neked, masra ne figyelj, ugyis az a lenyeg, hogy a kegeszitok, a frizura, a hajtu(ha lesz), a tiara, a fatyol, a csokor, a frizura, a ruha harmoniaban legyenek es foleg arra, hogy te magad is harmoniaban legy azzal, amit viselsz.
Ne hallgass masokra, gyakran rossz fele terelnek irigysegbol, de te csak figyeld onmagadra.
Biztos gyonyoru leszel,sok boldogsagot.
Egyáltalán nem!
Az az igazi, amelyiben TE JÓL ÉRZED MAGAD, hiszen ez a TE NAPOD LESZ!
Ha Te miniszoknyás menyasszonyi ruhában érzed magad jól, akkor abban menj férjhez!
Ne foglalkozz mások véleményével.
Szerintem sem a külsőségektől függ. (Illetve ha igen, az már rég rossz). Persze számít, miben érzed jól magad, vagy mi tetszik, de az, hogy ki mit mond...
Nem volt pénzünk kölcsönzésre, ruhára, fehér kosztümben esküdtem, nem volt menyecskeruhám, valami lógós dísz volt a hajamban, amit akkor 500 Ft-ért el lehetett hozni egy hétvégére (erre még futotta). 3 gyerekünk már felnőtt, 27 éve ismerem a férjem, szerintem nem ezen múlik. (Sose érdekeljen, ki mit mond, ha neked tetszik valami, csak akkor, ha a férjed szerint neked nem áll jól, legalábbis nekem ő a mérce, ha valamire azt mondja, szörnyű, biztos nem veszem fel, végül is neki szeretnék tetszeni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!