Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészes (nagy abroncsos) menyasszonyi ruhában hogy lehet wc-re menni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 12:07
1/9 anonim válasza:
Én a férjemmel mentem, ő segített mindenben :)
2/9 anonim válasza:
Én koszorúslány voltam tavaly, és simán el tudtam menni. Kb a nyakamig felhúztam :D igaz megfordulni nehéz volt benne, de megoldható.
3/9 anonim válasza:
erre való a nyoszolyólány! :) koszorúslány. Nem láttad a 27 idegen igen c. filmet? Ajánlom figyelmedbe!
:D
4/9 anonim válasza:
Nekem nagy abroncso ruhám volt, de simán el tudtam intézni, a lényeg, hogy az abroncs körbeszárát kell jól elkapni, amit akkor is emelsz, amikor leülsz. Csak jól kell megfogni :)
5/9 anonim válasza:
Nehezen, ezért lesz nekem térdig érő menyasszonyi ruhám, nem bírnám magamon elviselni a nagy abroncsosat. Másokon nagyon tetszik, de én nem venném fel, pont a kényelmetlenség miatt. Kísérgetni kell valakinek a wc-re és segítenie tartani a ruhát.
6/9 anonim válasza:
Az egyik legjobb barátnőm, koszorúslányom segített. Konkrétan betolattam a wc-be, ő meg felemelte a ruhát. Sőt aranyos volt mert mondta,hogy már ezer éve barátnők vagyunk, ha nagyon nem megy, megtörli!:))
7/9 anonim válasza:
Na, hát én ezért mentem a férjemmel, amit az utolsó válaszoló is írt :D, ugyanis ahogy a nagy abroncs teljesen fel volt emelve majdnem a fejemig, a kezemmel esélytelen lett volna, hogy.... értitek :D Nem is láttam semmit a wc-ből, a férjem irányított, hogy most tolass, oké, guggolj stb :) Jó móka volt :)
8/9 anonim válasza:
Általában barátnő, koszorúslány vagy a férj segít.:)
9/9 anonim válasza:
Én is koszorúslány voltam. Nagy abroncsos ruhám volt, de magamtól is sikerült minden. :) Nehézkes volt, de nagy szerencse, hogy az én abroncsom elég laza volt. Össze is lehetett nyomni akár, így nem volt olyan borzasztó. (Válassz olyat, ha lehet!) A menyasszonynak viszont a férj segített. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!