Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abroncsos menyasszonyi ruhában lehet egyáltalán pisilni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:10
3/22 anonim válasza:
Ha kétrészes a ruha,akkor könnyen.Ha nem,akkor a koszorúslányok tartják,míg te próbálsz valahogy beletalálni a wc-be.Vicces látvány :)
4/22 anonim válasza:
Könnyen lehet, csak felhúzod az abronccsal együtt. Természetesen egyedül is lehet, nekem legalábbis minden baj nélkül ment. Ugyanígy tudsz vele közlekedni szűk helyen, asztalok közt is. (Csak vigyázz, ne húzd fel nagyon magasra, ciki volt, mikor barátnőm párja megjegyezte, hogy szép a combfixem:-))
6/22 anonim válasza:
Ha külön van a szoknya, a wc előterében leveszed. (miközben egy lány őrzi az ajtót) Nem? (Vagy ez naiv elképzelés?)
Én gyakran viselek hosszú, bő csipkeszoknyákat, de azokat ha nehezen is, de fel lehet hajtani. Az abronccsal nem tudom, mi a helyzet...
7/22 anonim válasza:
Lehet, de nem könnyű, és kell hozzá segítség :) Én abroncsos koszorúslányruhában voltam, és pisilés előtt mindig levettem az abroncsot, és utána vettem vissza :) De a menyasszonyok általában nem veszik le, hanem 2 ember fogja, míg pisil :D Tényleg vicces :D
8/22 anonim válasza:
Úristen de gáz, ha fogni kell! :S Szerintem levehetős szoknyát válassz....
9/22 anonim válasza:
Én voltam koszorúslány nagy abroncsos ruhában és nekem ment egyedül is :P Meg unokatesómnak is :D úgyhogy csak ügyesnek kell lenni! Bár a menyasszonyi ruhára jobban kell vigyázni, én inkább fogatnám... De lehet benne pisilni az 100%
10/22 anonim válasza:
Még a nagydolgot is ellehet végezni,simán:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!