Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Abroncsos menyasszonyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abroncsos menyasszonyi ruhában lehet egyáltalán pisilni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Régen az asszonyok vajon hogy intézték ezt? A hatalmas krinolinokat is fel kellett emelni a millióegy alsószoknyával együtt. És hosszú bugyogó volt rajtuk. Nem lehetett könnyű, az az abroncs nem műanyagból volt.
2010. máj. 18. 22:46
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
nekem anyukám segített.jót röhögtünk,hogy 28 év után ismét megpisiltet.
2010. máj. 19. 08:56
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a három legjobb barátnőm volt a koszorúslány, és ők segítettek. Felemelték a ruhát, én meg pisiltem. Nincs ebben semmi. Vagyunk már ennyire barátok.

Egyedül nem ment volna. Bár én szerencsés voltam (aznap direkt nem ittam sok folyadékot), és csak egyszer kellett pisilnem, amíg a menyasszonyi ruhámban voltam.

2010. máj. 19. 09:32
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Most már mindegy, nekem egyben lesz a ruha, abronccsal. És rengeteget iszom (a napi ajánlott 2 litert simán), ennek megfelelően sokat járok pisilni. Ha nem iszom = migrén. Kicsit aggódom a pisilés miatt. Nem tudok mások előtt.
2010. máj. 19. 10:49
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Nézz meg 1850-es 60-as évekbeli képeket, elég nagy krinolinja (abroncsszoknya) volt akkoriban a nőknek, gondlom ők is megoldották, amúgy én néptáncolok, 5-6 kikeményített alsószoknya szokott rajtam lenni, abban leüllni egyáltalán nem szabad mert a keményítő összetörik, csak hokedlire mondjuk, pisilni abban szintén csak úgy lehet, ha a hátamra rakják, felhajtani nem lehet, 100 évvel ezelőtt nem hordtak a parasztasszonyok bugyit csak egy szűkpendelyt leguggoltak simán a fűbe és úgy pisiltek. Koszorúslány is voltam párszor, de semmi gondot nem okozott a pisilés, nyugodtan el lehet menni vele egyedül is.
2010. máj. 19. 17:55
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:55

És a nagydolgukat,hogy végezték el? Csak kiváncsi vagyok:D

2010. máj. 19. 17:57
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Hát hétköznapra csak egy két kevésbé kikeményített szoknyát húztak akkor az üléssel sem volt gond, meg rendes wc-re is ellehetett menni, az ünnepi öltözetet, ami alá 5-6 szoknya kell csak a templomba és nagyobb ünnepekre (eljegyzés, esküvő) húzták fel, gondolom pár órát ki lehet bírni nagy wc nélkül is. :) Azt ne kérdezd, hogy menses idején hogy oldották meg a dolgokat, mert arról fogalmam sincs sajnos.

Amúgy a krinolin alatt lévő hosszú szárú bugyogon is volt kivágás ha jól tudom, pár képen láttam is.

2010. máj. 19. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Értem köszi! Vagy ha kellett sztem valakinek tojni,akkor egy ember a szokmya alá mászott bilivel a kezében,és mikor pottyant a "csomag" akkor gyorsan odatolta a bilit....:D
2010. máj. 19. 18:47
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Dédmama haláláig parasztszoknyát viselt, rengeteg alsószoknyával, alatta a hosszú szárú bugyogónak volt szára és eleje, de nem volt hátulja. A menseshez pedig felkötőt használtak. Középen vastag textilcsík, abba tették a vásznat vagy a gyolcsot. Két oldalt madzagok, azzal kötötték meg a csípőjükön. És mindennap sok mosnivaló gyűlt össze. Később gyapjúvattát használtak, aztán műszálas vattát, betétet, tampont.
2010. máj. 19. 20:26
 20/22 anonim válasza:
0%
rettentő fontos kérdés, ha ennyien válaszolnak. Hadd tegyek hozzá egy 5let adalékot: gumibugyis pelenka kell és nem kell kimenni se a wc-re. Nász előtt úgyis mosakodsz. Vagy nem?
2010. máj. 25. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!