Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy, abroncsos menyasszonyi ruhában hogy tudtatok pisilni?
Az első válaszolónak írnám:
x év után megint segített anyukád megpisiltetni :D
Ez jó, de jobb, mintha mást kellett volna megkérni. :)
Én aznap 3-szor pisiltem: öltözés előtt (utána fotózás, gyors ebéd), még otthon a szertartás előtt, éjfél után szintén otthon, átöltözéskor (ruhalevétel után).
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de nem tudtam, hogy ilyen szar. A párom húzkodta le a harisnyámat, bugyimat, segített a wc-re ülni (ami saját wc volt, tehát tiszta, rá lehetett ülni, mindegy volt, hova lóg a ruha, mert mindenhol tiszta - ez idegen wc-n szintén gázos, nem is reszkíroztam meg). Ezután úgy 10-15 percet töltöttem "pisiléssel", mert azon gondolkoztam, hogy állhatnék fel, és hogy tudnám megtörölni. Végül a párom fogta a ruhát, majd segített visszahúzni a harisnyát.
De ez még hagyján! El sem tudom képzelni, hogy ha nem pisilésről van szó, hogy oldom meg. Nem tudtam volna sem kitörölni nagydolog után, sem pl. egy tampont betuszkolni.
Pedig csak kicsi-közepes abroncs volt.
A történethez hozzá tartozik, hogy én rengeteget iszom (aznap nem mertem) és rengeteget pisilek, általában óránként.
18,14-esnek:
Én is nagyon sokat iszom és sokat járok pisilni is.
De az a legrosszabb, hogy én akkor is rengeteget pisilek, ha nem is iszom vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!