Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy, abroncsos menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy, abroncsos menyasszonyi ruhában hogy tudtatok pisilni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 17:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
én ma voltam ruhapróbán és rákérdeztem. kerekperec megmondták, hogy ez két emberes mulatság :D anyám is ott volt, lelkesen bólogatott, hogy majd segít :D
2010. aug. 6. 21:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is feltettem ezt a kérdést az esküvőm előtt:)Nagyon paráztam.Sógornőmmel rengeteget röhögtünk hogy majd ketten megoldjuk valahogy.:)

Aztán az esküvő napján én voltam legjobban meglepődve mikor először összeszedtem minden bátorságom,és rászántam magam,és azzal a ténnyel szembesöltem,hogy minden gond nélkül megy egyedül is a mutatvány:)Az abroncs hajlékony,tehát így nem is olyan rémes mint ahogy gondoltam.:)Sima ügy:)Bár valóban kell hozzá hogy a wc ne legyen túl kicsi.

2010. aug. 6. 23:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik koszorúslányom (aki egyben az egyik legjobb barátnőm) segített. Egyedül nem ment volna, akkora volt a ruhám. De nem csináltunk problémát belőle. Igazából csak a szoknya két szélét kellett kicsit megemelni, a többi ment egyedül is!:) Bár alapvetően én is sokat iszom, aznap pont ezért igyekeztem visszafogni, meg a kávét is, mert az megy ugye vízhajtó. Mákom is volt, mert egész este (mármint amíg a menyasszonyi ruha rajtam volt) csak egyszer kellett pisilni.
2010. aug. 7. 09:05
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
2010. aug. 7. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Már válaszoltam a kérdésedre, még annyit fűznék hozzá hogy én is sokat pisilek, az esküvőd napján meg az idegességtől is többet kell pisilni :)) De aztán ott haladsz az árral, nincs időd azon gondolkodni, hogy bepisilek, nekem valahoyg nem kellett mindig.
2010. aug. 7. 12:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A combfixes harisnya praktikusabb,mert nem kel húzogatni.

én 1 alkalommal voltam mosdóban,ment egyedül is.

2010. aug. 7. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Combfixes harisnya csak annak jó, akinek elég vékonyak a combjai és nem érnek össze. A ruha meleg, 10 perc alatt leizzadsz, és kidörzsölődik a lábad köze, ami nem túl kellemes.
2010. aug. 7. 22:01
 18/23 anonim válasza:
55%
eleve minek harisnya a ruha úgy is takar :D
2010. aug. 15. 21:49
 19/23 A kérdező kommentje:

Igaz:D

De a harisnya teteje lehetne kék és akkor megvan a "valami kék" :)

2010. aug. 16. 08:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Látom nem friss kérdés de leírom, mert ezt a verziót nem olvastam. Nekem elmondták a kölcsönzőben, hogy fel kell húzni derék magasságig az egész szoknyát, és szemből ráülni a wc-re. Tudom vicces de tényleg működött. Persze nálam is jött anyukám addig fogta hátulról a szoknyát .
2010. aug. 26. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!