Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?
menjetek a Trófeába, ott van szusi, vega kaja, sült hús, pörkölt, süti, leves :)
szerintem illik azért a vendégek ízlését is figyelembe venni. ennyi erővel a szülinapomat is ünnepelhetném egy közös vitorlázással, letojva azt, h a barátaim fele mondjuk tengeribeteg már a víz gondolatától is. ebben az esetben most legyenek ők kikiáltva bunkónak csak mert nem azt preferálják amit én?
"Szerintetek ha majd az unokatesó és a férje elmennek valaki másnak az esküvőjére, ott lesz szusitál a sok kaja mellett? Elvégre ők vendégek lesznek, akkor nekik ez jár, nem?"
Bocs, de látom átjött a lényeg. Ez nem ugyanaz. Ha 50 emberből csak kettő szereti a szusit, nyilván nem fogok rendelni a kedvükért, mivel ők mást is megesznek, ami meg lesz. De hogy csak annak a kettőnek kedvezzek, az azért túlzás. Ha kizárólag szusin élnének, akkor nyilván megoldanám. De hogy szusin kívül nincs más, az azért kicsit bunkóság.
"12:40
Tessék, én pl. éhen maradtam volna a te lagzidon is, mert egyedül a rizs tetszik innen. "
Hát ha egy ilyen menüsor után éhes maradsz, akkor vagy kamuzol, vagy nagyon finnyás vagy, bocsánat!
Oké, hogy a nagynénik túlreagálnak, de igazuk van a válaszadóknak. Nálam nagyobb hal gyűlölőt nem találsz, de senkit sem hívnék fel, hogy miért ilyen "szar" lesz az esküvőjén.
Én elmennék az esküvőre, valószínűleg ennék az uborkás szusiból (már ha nem a halassal együtt készítik, mint pár helyen, mert akkor mindegy neki, mert akkor olyan hal szaga van...) De lássuk be, rizses uborkával akarják etetni a rokonság felét, ők nem érzik cikisnek xD
Nem kell száz féle menü, de kell egy B verzió, mert így a pár sem fogja jól érezni magát. Képzeld magad elé, hogy a jó magyaros ételekhez szokott férfiak tologatják az avokádós rizst, a gyerekek egy része jó nyűgös lesz, ha nem szeretik + valamelyik nagynéni fellázad... Ha jót akarnak maguknak, akkor legyen egy B menü, ami egy szimpla sült csirke. Lehet röhögni, meg maradinak nevezni a rokonságot és az egész magyarságot, de ettől még nem változik meg az, hogy ők olyan esküvőt szerveznek, ahol páran éhen fognak maradni.
Tessék, én pl. éhen maradtam volna a te lagzidon is, mert egyedül a rizs tetszik innen.
Fel lett sorolva baromi sok fajta étel, és neked a rizs tetszett csak?
Akkor írd már le, hogy te miket szoktál enni, mert baromira kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!