Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn nem az ifjú pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "sz@rt" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

2013. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
85%
Igen, a nagy nap a párrol szól, de a vendégsereg egyen otthon rántotthúst? Akkor a pár egyen otthon szusit. Nekünk is nemrég volt az esküvő és olyan ételek voltak, amiket mások is szeretnek. Az rendben van, hogy van szusi, az ő dolguk, de ha már vendégeket hívnak, akkor illik olyat felszolgálni, amit mások is szeretnek. Szerintem nagyfokú bunkóságra vall, hogy ilyen figyelmetlenek. Ne csodálkozzanak, ha nem mennek el jó páran. Én sem mennék el, nem azért, mert szusi, hanem mert csak szusi. Ha lenne más is, tudnám, hogy nem maradnék éhen, de megkóstolnám nyilván azt is.
2013. júl. 8. 14:01
 62/80 anonim ***** válasza:
93%

menjetek a Trófeába, ott van szusi, vega kaja, sült hús, pörkölt, süti, leves :)

szerintem illik azért a vendégek ízlését is figyelembe venni. ennyi erővel a szülinapomat is ünnepelhetném egy közös vitorlázással, letojva azt, h a barátaim fele mondjuk tengeribeteg már a víz gondolatától is. ebben az esetben most legyenek ők kikiáltva bunkónak csak mert nem azt preferálják amit én?

2013. júl. 8. 14:03
 63/80 anonim ***** válasza:
80%
én a vendégek helyében azt csinálnám, hogy a lagzi előtt hazamennék. De nem szólnék, hogy nem leszek ott. K.csög dolog tudom, de ha ennyire le.sz.rja a pár a vendégeket, akkor a vendég miért legyen tekintettel a párra? Aztán majd rájönnek, milyen király volt feleslegesen kifizetni a sok kaját. Bár lehet, hogy nem is rendelnek sokat, csak ami kettejüknek elég.
2013. júl. 8. 14:05
 64/80 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintetek ha majd az unokatesó és a férje elmennek valaki másnak az esküvőjére, ott lesz szusitál a sok kaja mellett? Elvégre ők vendégek lesznek, akkor nekik ez jár, nem?"

Bocs, de látom átjött a lényeg. Ez nem ugyanaz. Ha 50 emberből csak kettő szereti a szusit, nyilván nem fogok rendelni a kedvükért, mivel ők mást is megesznek, ami meg lesz. De hogy csak annak a kettőnek kedvezzek, az azért túlzás. Ha kizárólag szusin élnének, akkor nyilván megoldanám. De hogy szusin kívül nincs más, az azért kicsit bunkóság.

2013. júl. 8. 14:52
 65/80 anonim ***** válasza:
82%

"12:40

Tessék, én pl. éhen maradtam volna a te lagzidon is, mert egyedül a rizs tetszik innen. "

Hát ha egy ilyen menüsor után éhes maradsz, akkor vagy kamuzol, vagy nagyon finnyás vagy, bocsánat!

2013. júl. 8. 14:57
 66/80 anonim ***** válasza:
90%
Ha úgy gondolod, hogy csak neked lehet igazad, akkor mi a büdös francnak tetted fel ezt a kérdést?
2013. júl. 8. 15:49
 67/80 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy a nagynénik túlreagálnak, de igazuk van a válaszadóknak. Nálam nagyobb hal gyűlölőt nem találsz, de senkit sem hívnék fel, hogy miért ilyen "szar" lesz az esküvőjén.

Én elmennék az esküvőre, valószínűleg ennék az uborkás szusiból (már ha nem a halassal együtt készítik, mint pár helyen, mert akkor mindegy neki, mert akkor olyan hal szaga van...) De lássuk be, rizses uborkával akarják etetni a rokonság felét, ők nem érzik cikisnek xD

Nem kell száz féle menü, de kell egy B verzió, mert így a pár sem fogja jól érezni magát. Képzeld magad elé, hogy a jó magyaros ételekhez szokott férfiak tologatják az avokádós rizst, a gyerekek egy része jó nyűgös lesz, ha nem szeretik + valamelyik nagynéni fellázad... Ha jót akarnak maguknak, akkor legyen egy B menü, ami egy szimpla sült csirke. Lehet röhögni, meg maradinak nevezni a rokonságot és az egész magyarságot, de ettől még nem változik meg az, hogy ők olyan esküvőt szerveznek, ahol páran éhen fognak maradni.

2013. júl. 8. 17:28
 68/80 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem minden házasulandónak fontos, hogy olyan legyen az esküvője, amilyet ők szeretnének. Viszont szerintem az is egyértelmű, ha azt szeretnék, hogy a vendégeik jól éreznék magukat.
2013. júl. 8. 20:45
 69/80 anonim ***** válasza:
81%

Tessék, én pl. éhen maradtam volna a te lagzidon is, mert egyedül a rizs tetszik innen.

Fel lett sorolva baromi sok fajta étel, és neked a rizs tetszett csak?

Akkor írd már le, hogy te miket szoktál enni, mert baromira kíváncsi vagyok!

2013. júl. 8. 22:29
 70/80 anonim ***** válasza:
38%
utolsó: szerintem az idézet a kérdezőnek szól
2013. júl. 9. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!