Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn nem az ifjú pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "sz@rt" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

2013. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
92%

És ha valakit a hideg ráz a haltól?

Nekem is van olyan, amit sosem ennék meg, mert rosszul vagyok tőle!

2013. júl. 7. 23:32
 22/80 anonim ***** válasza:
91%
Ha a párnak a szusi a kedvenc, akkor legyen szusi IS, de tényleg nagyon sok mindenki nem szereti és egy "hagyományos" esküvőn is van legalább kétféle étel, hogy mindenki találjon kedvére valót. És persze, hogy a párról szól meg minden de az azért nem öröm senkinek ha nem érzi jól magát mindenki. Nemrég voltunk egy olyan esküvőn, ahol a 6 féle ételből kb egy volt ehető nekem, és mások is eléggé húzták a szájukat az asztalunknál, mert a pár az egzotikus kajákat szerette (tenger gyümölcsei, halak, irtó fura dolgok voltak, az egyetlen pörkölt-féleség meg rágós volt és a köret hozzá totál ízetlen, de azért legyűrtük), azóta is emlékszünk rá, hogy konkrétan éhesen jöttünk haza, és ezt szerintem a pár sem akarná.
2013. júl. 7. 23:33
 23/80 anonim ***** válasza:
90%
Ez most olyan, hogy a pár a sört szereti, de a vendégek közül nem mindenki, de csak ez az egyfajta alkohol lenne. Mint ahogy italból, ételből is többféle kell, hogy lehetőleg mindenki találjon olyat, amit szeret.
2013. júl. 7. 23:36
 24/80 anonim ***** válasza:
17%

Hát, én bármit kipróbálnék. Lehet, hogy lenne egy csomó étel, amit soha nem próbálnék ki étteremben, mert nagyon drága, itt viszont adott a lehetőség.

Aki meg direkt finnyázik, az éhesen megy haza. Ahogy a nagyik mondják, nem szeretni kell, hanem megenni.

2013. júl. 7. 23:51
 25/80 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez nem direkt finnyázás. Egy rokonom pl. irtózott attól, hogy megkóstolja a halat, de addig beszéltek neki, amíg csak megevett egy falatot. Aztán szaladt a WC-re hányni és pár napig beteg is volt, olyan rosszulesett neki. A halas kajáktól sokan irtóznak. Én is szinte bármit megkóstolnék, a szusit pláne, de megértem azokat, akik egy-egy kaját egyszerűen nem tudnak megenni.

Ilyen extrém kajáknál szerintem kicsit gondolni kell azokra is, akik ezt nem bírják.

2013. júl. 8. 00:02
 26/80 anonim ***** válasza:
36%

Vannak hányós esetek, de a többség fennhordja az orrát, és csakazértsem kóstolja meg.

A halas kajáktól sokan irtóznak... persze amikor a hagyomány miatt (karácsony) azt KELL enni, akkor kígyózik a sor a halárus előtt, máskor meg csak egy kósza ördögszekér vetődik arra.

2013. júl. 8. 00:33
 27/80 anonim ***** válasza:
81%

"Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon"

Én a saját esküvőmön pont úgy álltam hozzá, hogy majd ÉN fogok elmenni és enni étteremben mindenféle érdekességeket, mikor nekem tetszik, a 65 vendégnek, akit hívtunk meg kértük a klasszikus menüt, ami mindenkinek jó.

Nevetséges az az ő napjuk hülyeség. Manapság már mindenre ezt mondják, hogy minél több pénzt húzzanak ki belőled. Manapság már minden életed legfontosabb napja, csak perkálj már. Ha azt akarják, hogy kizárólag az ő napjuk legyen, akkor ne hívjanak senkit, ha meg már hívnak, akkor legyenek rájuk tekintettel.

2013. júl. 8. 00:45
 28/80 anonim ***** válasza:
93%

/szarkazmus

A párom és én egy internetes játékban ismerkedtünk meg. Arra gondoltunk, hogy az esküvőn mindenki online játékokat fog játszani, mert mi ott ismerkedtünk meg. Ez tök jó ötlet ugye? De van akinek nem tetszik, és meg is mondta, most nem értem, miért nem fogja fel, hogy a mi napunk??? Ha mi egyszer szeretünk játszani, akkor mindenki más is szeressen az nap és kész!!!!

/szarkazmus kikapcs

Hiába nem tűnik olyan nagy számnak, ilyen a kaja dolog is.

2013. júl. 8. 00:47
 29/80 anonim ***** válasza:
91%

"A halas kajáktól sokan irtóznak... persze amikor a hagyomány miatt (karácsony) azt KELL enni, akkor kígyózik a sor a halárus előtt, máskor meg csak egy kósza ördögszekér vetődik arra."

Nálunk karácsonykor apám én és a férjem esszük a halászlevet, anyám meg legszívesebben az asztaltól is elmenekülne, mert annyira utálja a halat. Azért, mert kígyózik a sor, az nem azt jelenti, hogy az egész család enni fog. Ahol meg senki nem szereti, azok nem kígyóznak ott. Azért elég merész azt állítani, hogy hagyományból meg megeszik. Aki nem szereti nem eszi meg. Elég kis része a népességnek, akit te látsz sorban állni a boltnál. Azt megfigyelted már, hogy az ott vásárolók közül hányan NEM állnak ott? Azért, mert sor van a felvágottas pultnál az sem jelenti azt, hogy mindenki aki bement vett a felvágottakból is valamit. És a sorban állók családjából se eszik belőle mindenki ugye..

2013. júl. 8. 01:00
 30/80 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem jó ötlet, hogy csak szusi legyen.

Sokan nem szeretik a halat, esetleg a rizst sem.

Legyen szusi, de legyen mellette alternatív megoldás is.

Valóban nem a vendégek a főszereplők, hanem az ifjú pár, de nagyfokú udvariatlanság elvárni a többiektől, hogy korgó gyomorral töltsék végig az estét.

A veled történt birkapörköltes verzió sem volt jó megoldás, de minek a rosszat utánozni?

Mozoghattok a japán vonalon, de ne csak szusi legyen, nem csak abból áll a japán konyha. Bár még ez is necces.

2013. júl. 8. 02:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!