Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?
"Na a sok ingyen bezabálni akaró megszólalt"
Igen, igen! Főleg, hogy általában azért mindenki visz legalább annyi értékű nászajándékot egy esküvőre, mint amennyi kb. a fogyasztása, vagy még többet.
De azért ingyen zabálók.
Megszólalt az intelligencia...! :D
Csak szusi lesz? Mert ha ez is egy opció, akkor oké. De ezért ezt nem mindenki szereti. Az öregebbek szerintem nincsenek oda az ilyen új kajákért. És ha megkóstolja és nem ízlik, akkor nem eszik?
A pár a főszereplő, de ez olyan, hogy pl. gondolok a vega vendégekre is és nem csak hús van hússal.
De mondom, kérdés, hogy a szusi egy a sok étel közül, vagy CSAK ez lesz?
szóval aki elfogadja a nászajándékot, az lehúzós?
a birkapörköltet mondjuk 10ből 8 ember eszi meg, a szusit meg 10ből 2... és a vadhús, a pörkölt az általános egy esküvőn.
Mi nem leszünk ott, tanácsot adunk. De ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, nem kellett volna feltenni a kérdést.
Ahol te voltál esküvőn csak és kizárólag birkapörkölt volt EGÉSZ este?? Kétlem.
Nem a szusival van baj, ha szeretik, legyen. De legyen választási lehetőség.
Szerintem a nővéredék sem örülnének, ha fele társaság nem enne, még rosszabb (számítva a kaja milyenségére) kicsomagolnák az otthoni szenyót a gyereknek...
De ha már ennyire ragaszkodtok, legalább legyen 2 tonna sütemény, hogy valamit enni is tudjanak, mert ha az se (vagy az is mondjuk kecsketúrós torta lesz...), akkor bizony nem valami hosszú lagzinak néztek elébe.
Még egy kérdés:
Ha te elmész vendégségbe, ahol TUDJÁK, hogy nem szereted a birkapörköltet, de annyira kínálnak, hogy muszáj lenne enned, nem éreznéd kínosan magad, ha elutasítod? Vagy ha megennéd és utána jönne is kifelé??
Engem például úgy kiütött a rántott hal (halfalatkák), hogy az orvosok 1 hétig találgatták, mi lehet. Mivel a kérdésre, hogy ettem-e újat, "nem" volt a válasz, mivel okos nagybátyám csirkemell néven megetette velem. Nem ízlett, de vendégségben visszautasítani pofátlanság...
Persze ha a nővéred azt akarja, hogy úgy emlegessék a teljesenrólukszólónagynapjukat, mint a vendégek életében a legrosszabb esküvőt és lagzit, akkor hajrá.
Ha annyira kiéheznének, csak betolnának pár tekercset, és rájönnének, hogy jé, ez nem is rossz.
Szerintem az emberek többsége makacs, a pörköltön és rántott húson kívül idegenkedik mindentől, és ha ízlene neki valami új, azt sem ismerné be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!