Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőn nem az ifjú pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "sz@rt" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

2013. júl. 7. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
94%

"Na a sok ingyen bezabálni akaró megszólalt"

Igen, igen! Főleg, hogy általában azért mindenki visz legalább annyi értékű nászajándékot egy esküvőre, mint amennyi kb. a fogyasztása, vagy még többet.

De azért ingyen zabálók.

Megszólalt az intelligencia...! :D

2013. júl. 7. 22:40
 12/80 anonim ***** válasza:
92%
Jah, azért adom oda majdnem félhavi fizetésemet egy lagzira, hogy ingyen bezabáljak! Amúgy mi csak tanácsot adunk, mi úgysem elszünk ott a lagzin, nem fogunk se ingyen bezabálni, se pénzért éhesek maradni, szóval nekiünk tök mindegy.
2013. júl. 7. 22:48
 13/80 anonim ***** válasza:
100%

Csak szusi lesz? Mert ha ez is egy opció, akkor oké. De ezért ezt nem mindenki szereti. Az öregebbek szerintem nincsenek oda az ilyen új kajákért. És ha megkóstolja és nem ízlik, akkor nem eszik?

A pár a főszereplő, de ez olyan, hogy pl. gondolok a vega vendégekre is és nem csak hús van hússal.

De mondom, kérdés, hogy a szusi egy a sok étel közül, vagy CSAK ez lesz?

2013. júl. 7. 22:59
 14/80 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy itt is a többség olyan maradian gondolkodik mint a rokonság. Én is jöttem már haza éhesen esküvőről. Birkapörkölt volt, fújj. Mégsem bunkóztam le az ifjú párt, mert ők azt szeretik. A fél fizetéses dolgot nem is értem. Az unokatestvéremék a meghívóra is ráírták, hogy ajándékot, pénzt senki ne vigyen. Ők nem a rokonság lehúzásra játszanak.
2013. júl. 7. 23:04
 15/80 anonim ***** válasza:
100%
De csak szusi lesz?
2013. júl. 7. 23:05
 16/80 anonim ***** válasza:
97%
De miért nem lehet két menü? Kérdező, elhiszem, hogy te is jöttél haza éhesen lagziról, de itt kb. az a helyzet, hogy a meghívottak egyik fele szereti a szusit, a másik meg nem. Én biztos nem szerettem volna, ha a lagzimon a fél társaság korgó gyomorral távozik. Miért nem lehet kétféle közül választani?
2013. júl. 7. 23:11
 17/80 anonim ***** válasza:
87%

szóval aki elfogadja a nászajándékot, az lehúzós?

a birkapörköltet mondjuk 10ből 8 ember eszi meg, a szusit meg 10ből 2... és a vadhús, a pörkölt az általános egy esküvőn.

Mi nem leszünk ott, tanácsot adunk. De ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, nem kellett volna feltenni a kérdést.

Ahol te voltál esküvőn csak és kizárólag birkapörkölt volt EGÉSZ este?? Kétlem.

Nem a szusival van baj, ha szeretik, legyen. De legyen választási lehetőség.

Szerintem a nővéredék sem örülnének, ha fele társaság nem enne, még rosszabb (számítva a kaja milyenségére) kicsomagolnák az otthoni szenyót a gyereknek...

De ha már ennyire ragaszkodtok, legalább legyen 2 tonna sütemény, hogy valamit enni is tudjanak, mert ha az se (vagy az is mondjuk kecsketúrós torta lesz...), akkor bizony nem valami hosszú lagzinak néztek elébe.

Még egy kérdés:

Ha te elmész vendégségbe, ahol TUDJÁK, hogy nem szereted a birkapörköltet, de annyira kínálnak, hogy muszáj lenne enned, nem éreznéd kínosan magad, ha elutasítod? Vagy ha megennéd és utána jönne is kifelé??

Engem például úgy kiütött a rántott hal (halfalatkák), hogy az orvosok 1 hétig találgatták, mi lehet. Mivel a kérdésre, hogy ettem-e újat, "nem" volt a válasz, mivel okos nagybátyám csirkemell néven megetette velem. Nem ízlett, de vendégségben visszautasítani pofátlanság...

Persze ha a nővéred azt akarja, hogy úgy emlegessék a teljesenrólukszólónagynapjukat, mint a vendégek életében a legrosszabb esküvőt és lagzit, akkor hajrá.

2013. júl. 7. 23:12
 18/80 anonim ***** válasza:
100%
Itt sokan leírták, hogy nem a szusi a baj, hanem ha CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az van. Most az komolyan milyen, hogy páran falatoznak a többi meg vigyen kaját magával?
2013. júl. 7. 23:14
 19/80 anonim ***** válasza:
94%
A pörköltes témához: nálunk marhapöri volt, de gondoltunk rá, hogy esetleg valaki nem szereti, és volt alternatívaként sült hús. Ha például vegetáriánusok is lettek volna a vendégek közt, akkor rájuk is gondoltunk volna. Én ha vendégül látok valakit, azért megpróbálom olyasmivel megvendégelni, amit egyáltalán meg tud enni.
2013. júl. 7. 23:17
 20/80 anonim ***** válasza:
25%

Ha annyira kiéheznének, csak betolnának pár tekercset, és rájönnének, hogy jé, ez nem is rossz.

Szerintem az emberek többsége makacs, a pörköltön és rántott húson kívül idegenkedik mindentől, és ha ízlene neki valami új, azt sem ismerné be.

2013. júl. 7. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!